10 vinkkiä eteisen sisustukseen

Kutsuva eteinen luo kotiin heti hyvän tunnelman. Toimiva ja hyvä eteinen on kiireisten aamujen lisäksi myös käyntikortti kodistasi muille. Ei siis ole ihan sama, että millaiseen eteiseen astelet. Uusilla Cello Season piensisustuksen tuotteilla raikastat eteisen ilmeen mukavan huokeasti. Tee vinkkien avulla eteisestäsi parempi!

10 VINKKIÄ ETEISEN KOHENNUKSEEN, OLE HYVÄ:

1. Huomioi istumatila kenkien laittoa varten. Eteisen penkki ei siis ole turha hankinta. Penkki toimii myös laskutilana ruokakassille. Kuvassa penkin lisäksi Cello Season -sarjan musta pöytä kannella, koko 35 x 47 cm sekä metallikori.


2. Säilytystila pienille tavaroille sekä mahdollisesti paikka kierrätykseen meneville lehdille, pahveille ja papereille. Kuvassa Cello Season -sarjan koreja.


3. Takkien säilytytystä varten tarvitaan hyvä naulakko tai kunnon vaatekaappi. Tutustu K-raudan vaatteiden ja kenkien säilytysvaihtoehtoihin >>


4. Onhan paita oikein päin päällä? Kaunis peili on tarpeellinen viime hetken tarkistusta varten. Kuvassa Cello Season -sarjan peili.


5. Valaistus kohdalleen ja johan alkaa näkemään! Ovatko valaisimesi lamput liian himmeät? Vaihda kirkkaammat lamput tilalle. Jos valaisin on jo aikansa elänyt hanki suosiolla uusi tilalle.


6. Seinien värillä on väliä pienessä eteisessä. Tummat seinät tekevät tilasta ahtaamman oloisen. Maalaa tila raikkaalla seinän värillä!

 

7. Matto pehmentää mukavasti eteisen ilmettä ja tuntuu hyvältä jalkojen alla. Harmaan sävyisessä kuviomatossa ei näy likakaan kovin hyvin!

 

8. Jos eteisen lattia on jo kulunut lähes puhki, niin valitse tilalle uusi kestävä Cellon vinyylilattia. Kuvassa Cello Victoriana -vinyylilankku.

 

9. Kuvat tuovat tunnelmaa! Ripusta siis eteisen seinälle taulu tai kehystä omat kuvat Cellon valokuvakehyksiin.

 

10. Säilö avaimet talteen tyylillä. Puinen Cellon avainkaappi tuo ilmettä eteiseen.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0