Greyscale blue – harmaa ja sininen sisustuksessa

Oletko viileiden värien ystävä? Tutustu harmaiden sävyjen vivahde-eroihin ja luo ajaton tunnelma kotiin. K-Raudan valikoimista löydät harmaat tapetit, lukuisat maalisävyt ja sisustuksen yksityiskohdat.

Greyscale Blue -värikartalla upeaa jälkeä

Älä tyydy vähempään kuin viileimpiin väreihin. Upeaa yönsinistä, hentoa vaaleansinistä sekä harmaiden eri vivahteita kauniisti yhdistellen. Kodin sisustus näyttää kiinnostavammalta, kun piristät sitä ripauksella tai suuremmalla lorauksella väriä tai printtikuoseja. Harmasta nähdään eri sävyisiä laveerauksia, joissa sinisellä korostettu mustavalkoisuus toimii upeasti.

Sinistä erityisesti:  

  • puupinnoilla
  • huopakankaissa
  • maalattuina tasopintoina
  • eri materiaaleista kokoon puristamalla valmistetuissa rakenteissa

Testaa eri sävyjä oman kodin seiniin

Mallaa eri harmaan ja sinertävän sävyjä oman kotisi seiniin helposti Cellon sisämaalistudiossa. Voit myös värittää valmiita huonetiloja lukuisilla eri värisävyillä. Sisämaalistudion maalisävyt löytyvät Cellon sisämaalivärikartasta. Katso Cellon sisämaalit.   

Harmaiden ja sinisten kanssa sointuvia sisustusihanuuksia

Cellon piensisustuksen valikoimista löydät kauniita ja hyödyllisiä silmäniloja. Tuotteet löydät valituista K-Raudoista. Tutustu sisustamisen valikoimaan K-Raudan verkkokaupassa.
 

Ideasta toteutukseen

K-Raudan suunnittelupalvelusta saat apua oikeiden materiaalien ja tuotteiden valitsemiseen kodin eri tiloihin. Tutustu tarkemmin ja varaa maksuton aika lähimpään K-Rautaan. 

Siniharmaita unelmia K-Raudan verkkokaupassa:

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0