Iloiset värit sisustuksessa – happy design

Happy Design on iloista ja kekseliästä muotoilua ja heleiden värien käyttöä sisustuksessa. Tutustu kauden raikkaisiin väreihin ja hyödynnä ideat omassa kodissasi.

Anna sen loistaa!

Värien ystävä ei voi ohittaa näitä herkkullisena hehkuvia sävyjä. Kauden 2017-2018 trendiväreistä löytyy muun muassa kirkasta keltaista, räväkkää mintunvihreää ja murrettua liilaa joita voi yhdistää vaaleisiin väliväreihin, kuten hempeän haaleaan pinkkiin ja vaaleaan beigeen. Läpikuultavuus iloisissa väreissä on myös pinnalla.  

Nämä värisävyt löydät Cello-sisämaalien värikartasta. Cellon sisämaalistudiossa voit testata lisäksi lukuisten eri sisämaalien sävyjä valmiisiin huonetiloihin tai omaan huoneeseesi. Näin löydät helposti sopivimmat sävyt kotiisi.

Seinän ei tarvitse olla yksivärinen

Mitäpä jos jakaisit seinän eri värisiin osiin? Silloin seinä toimisi itsessään upeana sisustuselementtinä. Terävät linjat saat luotua käyttämällä maalarinteippiä apuna maalausvaiheessa. Tässä pari esimerkkiä, mutta vain mielikuvitus on rajana! 

Seinällä Cello Season -sarjan puiset klemmarit eri väreissä. 

Tee uniikkia jälkeä DIY-vinkkejä hyödyntäen

Uniikit kierrätyskeksinnöt ja kierrätysmuoti kuuluvat myös iloiseen sisustukseen. Kesäkaudeksi voi helposti tuunata kivan pöydän terassille kuormalavasta, katso ohjeet kuormalavapöydän tekoon. Tutustu kaikkii K-Raudan DIY-ideoihin! Yhdistele rohkeasti eri materiaaleja, kuten happy designiin kuuluu: lankaa, nauhoja, tekoturkista tai jopa vaahdosta valmistettuja materiaaleja.

Sisusta iloisesti pienillä jutuilla 

K-Raudan omasta Cello Season -piensisustussarjasta löytyy edullisesti piristystä kodin sisustukseen. Sarja on täydentynyt kevään ja kesän tuotteilla. Tässä muutama poimintaa!

Seinän oranssihtava Cello-naulakko luo olemuksellaan iloa kotiin. Cello-koristetyynyissä väreinä valittavissa harmaa ja lämmin oranssi. Cellon turkoosi taulu toimii vaikka keittiössä.

Cellon turkoosi naulakko sopii kaikenlaiseen ripustukseen ja vaikkapa koruille! Moderneihin laatikoihin, korkeaan ja matalaan voi kätkeä vaikka nappikorvikset tai ompelutarvikkeet.

Kuvassa Cello-tarjottimet sekä sisustuslaatikot ja purkki.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0