Maanläheiset sävyt sisustuksessa

Oletko murrettujen ja maanläheisten sävyjen ystävä? Jos hihkaisit kyllä, niin sinua varmasti ilahduttavat nämä uudet trendisävyt.

Hillittyä tyyliä  

Kauden 2017-2018 murretut sävyt hehkuvat ruskean eri sävyissä. Värikartasta löytyy vaaleaa aina tummaan suklaanruskeaan – punaruskeita unohtamatta. Tehosteväreinä toimivat harmaa ja jännittävä tumman cheddarin sävyinen keltainen.     

Nämä ja muut murretut värisävyt löydät Cello-sisämaalien värikartasta.

 

Testaa sävyjä Cellon sisämaalistudiossa, jolloin näet heti miltä oma huoneesi tai valmis huonetila näyttää eri sävyissä. Oikean maalisävyn löytäminen helpottuu huomattavasti! 

Kierrätys kunniaan!

Tyyliä edustaa hyvin aito ja välitön tunnelma, joka syntyy muun muassa keräilymateriaaleista valmistetuista tuotteista. Myös puhtaasta raaka-aineesta tai jopa jätteestä puristamalla valmistetut materiaalit kuuluvat maanläheisen sisustuksen trendiin. Vaihtoehtoisten materiaalien käyttötavasta muodostuva kokonaisuus tekee trendistä mielenkiintoisen.

Tyyliin sopiva katseenvangitsija

Tuunaa terassille tai parvekkeelle kesäksi kaunis tyylin edustaja. Säilykepeltipurkeista itse valmistettu yrttinaulakko kerää katseet. Jos et rakasta kokkausta, niin korvaa yrtit kesäkukilla. Viimeistele purkit maalamalla ne murretuilla sävyillä. Katso yrttinaulakon tarvikkeet ja työvaiheet.

Viimeistele yksityiskohdilla

Sello Season -sarjasta löydät kauniita yksityiskohtia kodin sisustukseen edullisesti.

Cello Season -sarjan pyöreässä peilissä on kauniit kuparin väriset metallireunukset ja tekonahkainen remmi. Peili sopii useaan kodin tilaan. Osta omaksi!

 

Vanhaa tyyliä henkivillä Cello-lasipulloilla somistat keittiön tai kylpärin. Kiva lahjaidea myöskin!

 

Asettele viinit kauniisti esille Cello-viinipullotelineeseen. Kätke pientavarat puisella Cello-lokerikolla.

 

Kauniille koreille on aina käyttöä! Katso Cellon korivalikoima.

 

Liian aikaisin pilkistävän auringon säteet saa piiloon tyylikkäästi Cello Herbarium -sivuverholla.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0