Sisustustrendi 2017: Moderni/VIRTUAL

Luo kotiin moderni tunnelma hyödyntäen pelkistetyn tyylin trendejä. Tutustu tarkemmin tämän vuoden tyyliin ja ime parhaat vaikutteet kotiisi.

Valkoinen harmoninen kokonaisuus, jossa harkitut yksityiskohdat tekevät tilasta kiinnostavan.

Moderni värimaailma

Moderni värimaailma ei ole tylsä, päinvastoin! Mustan, harmaan ja vaalean rinnalle voi tuoda hempeän pastellivärisen yksityiskohdan tai räväyttää kunnon huomioväreillä toteutulla katseenvangitsijalla. Rauhoittava harmaa on hyvä pohjaväri, johon kelpaa rakentaa.

Tyylin futuristiset sävyt ovat viileän harmaita, sinisen eri vivahteita, nudea ja angoraa. Sävyt löytyvät Cellon sisämaaleista. Testaa näitä ja muita sävyjä omaan huonetilaasi Cellon sisämaalistudiossa >>

Kuvioi, kuvioi, kuvioi! Harmaansävyiset kuviot ovat erityisen pinnnalla. Vaaleiden sävyjen ystävän valinta on kiiltävän ja mattapintaisen kuvioinnin yhdistelmä, jossa erot ovat hiuksenhienoja ja erottuvat pintaa valaistessa. Mustavalkoinen valokuva pitää pintansa edelleen sisustuksessa.

Hönkäyksen kevyt Cello Ding -riippuvalaisin on modernin tyylin upea edustaja.

Modernit muodot

Mustavalkoinen teema ja pelkistys kulkevat käsikädessä. Eläinaiheet näkyvät, mutta niiden muodot ovat lähellä perusmuotoja. Japanilaiset, ikivanhat tekniikat ja käsintekemisen herkkä lopputulos hivelee silmää. Vähistä aineksista syntyykin harmooninen kokonaisuus joka on uniikki ja iätön.

Kuvassa kauniit Cello Season -piensisustussarjan uudet merensävyiset Cello laatikot ja vihreä Cello naulakko. Myynnissä valituissa K-Raudoissa vko 10 mennessä. Katso lisää sarjasta >>

Modernille tyylille ominaista myös:

  • Jotain uutta ja jotain vanhaa
  • Biohajoavat tuotteet sisustuksessa  
  • Metallinhotoisuus: kulta, keltaiset, harmaat ja punaiset metalliseokset
  • Hiekka ja vesi   

 

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0