Top 8 sisustusideat kotiin

Kevään 2017 uudet Cello Season -piensisustustuotteet ovat saapuneet K-Rautaan. Vedenväriä, harmaata ja vaaleaa sisältävä mallisto ihastuttaa raikkaudellaan. Poimi tästä 8 ideaa kevätkotiin!

1. Tee seinälle taulukollaasi. Uudistuneessa Cello Season -mallistossa on modernin tyylikkäitä sisustustauluja. Jo kaksi yhteensopivaa taulua saavat aikaan kauniin sommitelman. Kodikkaan vaikutelman saat sijoittamalla kollaasin nojatuolin yläpuolelle. Eikö seinän poraaminen innosta? Kiinnitä taulut helposti ja pitävästi 3M Command -kiinnityspaloilla.

2. Säilytä sekalaiset pientavarat poissa silmistä. Siistinkin kodin yleisilme muuttuu sekavaksi, jos lipastoilla ja tasoilla lojuu pieniä sekalaisia tavaroita. Hanki jokaisen perheenjäsenen tavaroille omat kauniit Cello-säilytyspurkit tai -laatikot, jotka toimivat samalla sisustuselementteinä.

3. Yhdistä ripaus värileikkiä eleettömän tyylikkääseen yleisilmeeseen. Anna kevään tuoda tullessaan raikkaan iloista väriä myös sisustukseen. Kun sisustuksen yleisilme on rauhallinen, on siinä tilaa leikitellä!

4. Päivitä sisustustyynyt. Uudet sisustustyynyt antavat koko sisustukselle uuden ilmeen. Heittele tyynyt rennosti sohvalle ja tuoleille.

5. Perusta pop up -työpiste. Pienempäänkin kotiin mahtuu kompakti työpiste paperihommia tai töitä varten. Työtasona toimii loistavasti esimerkiksi Cello-liimapuulevyistä rakennettu taso tai eteisen pöytä. Valitse istuimeksi kaunis mutta mukava tuoli. Hanki tyylikkäät säilytysratkaisut papereille ja toimistotarvikkeille. Viherkasvit tai yrtit tekevät työnteosta viihtyisämpää.

6. Istuta yrttejä ja huonekasveja kauniisiin säilytyspurkkeihin. Cello-säilytyspurkit toimivat loistavasti yrtti- ja kukkaruukkuina! Sijoittele purkit auringonvalon ulottuville.

7. Sijoittele kotiin säilytyskoreja. Kauniit Cello-korit tuovat sisustukseen kodikkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Säilytä niissä esimerkiksi lehtiä tai ylimääräisiä huopia ja sisustustyynyjä.

8. Tee eteisestä kotisi käyntikortti! Eteinen on ensimmäinen paikka, jonka vieraat näkevät. Tee siitä perheenne näköinen ja samalla toimiva. Leikitelläänkö teillä raikkailla väreillä vai panostatko graafiseen ilmeeseen?

Selaa kevät/kesä 2017 piensisustuksen esitettä >>

Uudet Cello Season piensisustuksen tuotteet ovat myynnissä valikoiduissa K-Raudoissa.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 4 Ei 0