Vihreät natural-sävyt valloittavat – tuo luonto kotiin

Vihreät natural-sävyt valloittavat – tuo luonto kotiin

Rauhoittavat lämpimän vihreän värit ja niiden eri sävyt sisustuksessa tuovat urbaaniin kotiin kaivattua luonnonläheisyyttä. Tutustu luonnolliseen värimaailmaan levollisin mielin.

Luonnolliset vihreän sävyt

Saisiko olla pinaatin vihreää vai avocadon sävyä? Vuoden 2017 vihreän sävyt ovat murrettuja, joita täydentävät upeasti aavistuksen vihertävään taittavat vaaleat sekä grafiitin harmaa. Vihreän voittokulku jatkuu myös 2018, joten kyseessä ei ole ihan pian ohimenevä trendi. Nämä trendivärit ja lukuisat muut sävyt löytyvät Cellon sisämaalivärikartasta.    

Näillä Engineering Nature -värisävyillä luot kotiisi upean kokonaisuuden.

Tuo luonto sisälle maalaten

Maalaa luontoa kunnioittaen Cellon sisämaaleilla, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja vesiohenteisia akrylaattimaaleja. Cellon sisämaalit ovat Suomessa valmistettuja, korkealaatuisia tuotteita. Tumma vai vaalea väri seinään? Löydät hauskasti parhaat sävyt juuri sinun kotiisi testamalla eri värivaihtoehtoja Cellon sisämaalistudiossa. Siirry sisämaalistudioon >>

Kuvan vihreää seinää vasten syksyn ja talven uusia Cellon piensisustuksen tuotteita, jotka ovat myynnissä K-Raudassa. Tutustu tuotteisiin!

Metsästä aarteita sisustukseen

Lähde rauhoittavalle metsäretkelle ja poimi metsästä mukaan katkenneita oksia, käpyjä ja kuivuneita lehtiä. Tee niistä kaunis sommitelma maljakkoon tai ripusta suurempi oksa seinälle ja koristele se sisustusvaloin. Cello Season piensisustussarjasta löydät kauniit maljakot ja muut elementit luonnollista tyyliä täydentämään.

Vihreään kotiin sopivat täydellisesti:

  • Näyttävät viherkasvit, jotka puhdistavat ilmaa
  • Pienet pöytäpuutarhat, joihin saa kätevästi yrtit esille
  • Kasviaiheiset tapetit
  • Itsevärjätyt langat ja tekstiilit
  • Orgaaninen, luonnonläheinen muotoilu

Miten olisi hedelmä- ja yrttisommitelma keittiöön?

Kuvassa Cellon piensisustussarjan uutuuksia sekä upea uusi valmisverho Cello Oksa.

Kylpyhuoneen lattia saa olla elävä. Aaltoilevaa vedenväriä seinässä. Katso K-Raudan verkkokaupan vihreät laatat.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0