FXA 18 V XCLICK COMBO KIT akkukonesarja 2X2, 0AH + laturi

FXA 18 V XCLICK COMBO KIT akkukonesarja 2X2, 0AH + laturi

Katso omakotitalorakentajan testitulos FXA 18 V XCLICK COMBO KIT 2X2, 0AH -akkukonesarjasta.

Minulle tuli tilaisuus omakotitalorakentajana testata K-Raudan FXA-akkukonesarjaa. Olen perinteisesti luottanut perinteisiin, huomattavasti arvokkaampiin brändeihin. FXA-työkalujen hinnoittelu onkin hyvin houkutteleva.

Ammattilaismerkit ovat tyypillisesti varsin kestäviä, mutta myös toisaalta hinnakkaita
satunnaiseen työskentelyyn. Minua kiinnostikin voisiko FXA-sarjan työkaluilla tehdä tavanomaisia remontti ja rakennushommia. K-Rauta antaa tuotteelle 2 vuoden takuun, joka kertoo ainakin valmistuttajan luottamuksesta tuotteseen. Erinomainen idea on se, että sama akku käy useampaan eri laitteeseen. Kun olet hankkinut muutaman akun, voit keskittyä hankkimaan pelkkiä runkoja, jotka eivät ole hinnalla pilattuja.

Paketin sisältö

Toimitettu paketti sisälsi FXA akkukonesarjan, jossa 2-vaihteinen akkuporakone pikaistukalla ja
iskevä ruuvinväännin. 2 x 2,0 Ah:n akku, laturi ja pehmeä laukku. Latausaika 1 tunti. XCLICK-yhteensopiva.

Havainnot FXA-porakoneesta ja ruuvinvääntimestä

Molemmat laitteet ovat hintaansa nähden varsin laadukkaan oloisia. Mitään varsinaisia moitteita en laitteista keksinyt. Poraaminen sujui puuhun ja betoniin ongelmitta. Iskevä ruuvinväännin selvitti terassiruuvit mukisematta. Molemmat laitteet olivat ergonomisesti onnistuneita ja niistä sai pitävän otteen. Laitteissa on LED-valo auttamassa työskenteltyä. Iskevän ruuvinvääntimen LED-valo on paremmin sijoitettu. Porakoneen LED-valo on laitteen alaosassa ja voi peittyä joissakin työvaiheissa. Mekaaninen laatu vaikuttaa hyvältä. Porakoneen istukka toimii jouhevasti. Ruuvinvääntimen pesä on napakka. Akuissa on painike, josta voi tarkistaa kulloisenkin akun varaustason.

Tällä kokemuksella voin varauksetta suositella FXA-työvälineitä vaikka omakotirakentajalle.

Santtu Räsänen
Kellokoski

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 5 Ei 0