Kärcher FC3 lattiapesurin testaus –  puhdasta helposti

Kuluttaja testasi Kärcherin lattiapesuria kotonaan. Katso miten lattia puhdistui ilman hikikarpaloita. "Lattioiden pesu tällä pesurilla on mukavaa ja lattioita tuleekin pestyä entistä useammin."

Ensitutustuminen Kärcher FC3 lattiapesuriin

Lattiapesuri on nopea ja helppo ottaa käyttöön. Pakkauksesta löytyy kaksiosainen pesurivarsi, jonka osat liittämällä yhteen pesuri on valmis. Pakkauksessa on mukana teline ja latausjohto, näytepakkaukset puupintojen lattianpesuaineesta sekä itse pesurin vesisäiliön pesuaineesta sekä tietenkin käyttöopas.

Laitoin ensin pesurin latautumaan neljäksi tunniksi, kuten käyttöopas neuvoo. Pesurin varressa on LED-näyttö, josta näkee hyvin akun varauksen. Sitten täytin vesisäiliön ja pesuri olikin jo valmis käyttöön. Yllätyksekseni pesurissa on vain yksi nappi, josta se käynnistetään ja sammutetaan. Helppoa!

Lattiapesurin käyttö

Pesuri on kevyt ja sen lattiarullat pyörivät niin, että ne vetävät samalla pesuria eteenpäin. Itse tarvitsee vain ohjata ja antaa pesurin hoitaa työ. Kärcher FC3 lattiapesuri pesee sekä kaakeli-, parketti- että laminaattilattiat tehokkaasti ja esimerkiksi kura- ja ruokatahrat katosivat testatessa nopeasti ilman hankaamista. Pesun myötä lattiat jäävät vain hieman kosteaksi ja kuivuvat nopeasti. Lattiapesuria voi käyttää kaikille koville lattiapinnoille. Telaharjat irroitetaan helposti pyöräyttämällä ja ne voi pestä sellaisinaan pesukoneessa 60 asteessa, näin pesuri pysyy puhtaana.

Loppupäätelmät

Perinteiseen lattioiden moppaamiseen verrattuna Kärcher FC3 lattiapesurin käyttö on huomattavasti helpompaa, lattioiden pesu nopeampaa ja työ fyysisesti kevyempää. Lattioiden pesu tällä pesurilla on mukavaa ja lattioita tuleekin pestyä entistä useammin. Kaiken kaikkiaan Kärcher FC3 lattiapesuri lisää siivousmukavuutta ja helppoutta huomattavasti ja kuuluu helppoutta ja puhtautta arvostavaan kotiin. Kuluttajana suosittelen tuotetta lämpimästi.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 4 Ei 1