Ryobin kombosetillä siperianhuskyille uudet kopit

"Testaajaksi hain, koska meillä oli aloitteilla iso projekti, reilut 20 siperianhuskya tarvitsi uudet asumukset."

Osta kombosetti

Kombosetti Ryobi R18CK4A-252S 18V ONE+ tuotetestaus

Testin tuloksena valmistunut koirankoppi näytti olevan asukkien mieleen. Tutustu testituloksiin!

Syy hakea testaajaksi

Ryobin kombosetin välinelistausta lukiessani huomasin, että siinä olisi kaikki sähkötyökalut mitä tarvitsemme koirankoppien tekoon. Ikuinen johtojen kanssa puljaaminen olisi historiaa, kun kaikki toimii akuilla!

Työt koppilinjastolla saattoivat alkaa...

Ryobi pyörösaha oli käytössä ulkovuoripanelien katkaisemisessa oikeaan mittaan, tässä huima apu oli pyörösahassa leikkausuraan kohdistuva laservalo. Ei tarvinnut tihrustaa missä piirretty lyijyjkynäjälki menee!

Pistosahaa käytettiin kattovanerin leikkaamiseen ja kulmien pyöristämiseen, sekä kopin kulkuaukkojen tekoon. Pistosahassa tulevat varmasti jatkossa hyödyksi myös eri tehoalueet, joita oli mm. metallin leikkaamiselle.

Akkuporakoneella tehtiin eri osien kokoonpanotyöt ja totesimme siinä riittävän potkua erinomaisesti ainakin tähän projektiin. Led-valoa ehdimme kokeilla. Valoteho oli riittävä, mutta kätevyyttä esim. magneetin tai kiinnityslenkin muodossa voisi kaivata, mikäli sitä ajattelisi apuvalona käytettävän.


Akuista totesimme, että kaksi eri tehoista akkua on hyvä olla. Isommalla pystyimme katkomaan suuren määrän puutavaraa valmiiksi ja pienempi soveltui paremmin akkuporakoneelle, jolloin se oli vähän kevyempi käyttää. Akkujen lataus oli uskomattoman nopeaa, eikä työmaa seissyt ainakaan sen takia!

Yhteenveto kombosetistä

Koko setin paras puoli oli tietty se, että kaikki toimii akuilla. Mahdollistaen työmaan perustamisen sinnekin missä sähköpistoketta ei ole lähellä ja säästäen kopin kasaajan hermoja, kun sähköjohdot eivät pyöri jaloissa tiellä. Aikaa ei myöskään kulu välineiden virittelyyn, riittää kun kaikki on samassa laukussa mukana ja hommat voi alkaa.

Meillä oli jo aiempaa hyvää kokemusta Ryobista ja suunnittelimme jo, mitä ONE+ -sarjan välineitä voisimme ostaa setin jatkoksi. Kaiken kaikkiaan olemme erittäin tyytyväisiä settiin ja koppilinjaston työt jatkuvat vielä, jotta kaikki nelijalkaiset kaverit saavat uuden mökin käyttöönsä ennen talvea.

Testausterveisin
Anni & Lumion Huskiesin 25 siperianhuskya sekä maskotti lunnikoira Nakki

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0