Laserliner Condensespot plus testissä

"Ammattilaisten sorvi. Ehdottomasti."

Osta tuote omaksi

"No niin, muutto on ohi, joten Laserliner Condensespot plus sai testiaikaa." Katso kuluttajan tekemän testin tulokset!

Aloin ihan oikeasti tutkia mielenkiinnolla koko huushollia. Hämmästelin asunnon kuntoa. Erittäin siisti vuokrakaksio! Remonttia oli tehty sillälailla pintoja hivellen.

Ensimmäinen mittauspisteeni laitteella oli tatti otsassani muuton stressistä. Mittauslukemaa en uskalla esittää teille, aika punaisella mentiin.

Mittauspisteeni valitsin aluksi tuntemusten avulla. Olohuoneessa syntyi villasukkia nurkissa itsekseen vedon vuoksi.

Kokosin pikku kuvasarjan.

Kyseessä parvekeseinä oven ja lämmityspatterin kera. Mittailtuani aluetta oli aivan selkeä havainto, että villat puuttuu tuosta ikkunan alanurkan kohdasta.

No eipä muuta kuin mittaamaan! Käyttöhjeeseen kannattaa perehtyä ennen käyttöä. Ohjeet ovat selkeät ja suomenkieliset. Hetken perehtymisen jälkeen asia oli hanskassa ja kokeilemaan.

Laite esittää tarkkarajaisen pisteen mitattavasta kohdasta, ei jää arvailuille varaa mitä saat tiedoksi. Iso plus. Havaitkaa tässä kuvassa mittauskohta, seuraava kuva kertoo paljon.

Kas näin. Lämmityspatterin välittömässä läheisyydessä on seinän pintalämpö tuonkaltainen. Onko ihme, että sukat pyörii jaloissa?

20 cm matkaa edelliseen mittauspisteeseen. Lämpötilaero on huikea.

Jopa ihan huvin vuoksi mittari mukaan ja parvekkeelle tutkimaan lämpötiloja.

Tosin leikkikalu tämä ei ole. Ammattilaisten sorvi. Ehdottomasti! Kiinteistönhuollon tytöt ja poijjaat olisivat taatusti investointiin tyytyväisiä. Pitkän kokemuksen alalta omaavana tiedän mistä puhun.

Napakka, kompakti pakkaus, kulkee helposti mukana ja mittatarkkuus on ammattimainen.

Jatkan raporttiani vielä näin:

Ihmettelin autoni kulutusta muuttorumban aikana. Pelkän peräkärryn kanssa menovettä alkoi kulua aika huimasti. No, mittari kouraan ja ajoreissun jälkeen tutkimaan. Ja eikö mitä... takajarru vänkärin puolella jumissa. Lämpötila tällä laitteella mitattuna paljasti vian.
 
Olen vakuuttunut Laserliner Condensespot plus laitteen ominaisuuksista. Ja se mikä meinasi unohtua kehuista... näytön näkee säkkipimeässäkin.

Yhteenveto Laserliner Condensespot plus lämpömittarista:

  • Monipuolinen ammattilaisen laite, jolle löytyy monia käyttömahdollisuuksia monille ammattialoille.
  • Kiinteistöhuolto kiittää.
  • Mielikuvitus on kattona.
Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0