Ryobi-akkukonesetti R18DDIDCSP 2X18V 2,0AH

Sani testasi Ryobi-akkukonesetin ruuvinväännintä ja -pyörösahaa pienen terassin rakentamisessa.

Testaaja: Sani Niinivaara-Mucha

Sani testasi Ryobin akkukonesettiä R18DDIDCSP 2X18V 2,0AH.

Terassin rakentamisen aloittaminen oli haastavaa kokoaikaisen vesisateen vuoksi. Näin ollen terassi jäi vielä kesken. Tarkoituksena oli rakentaa lapsille uima-altaan viereen pieni terassi, johon voisi sijoittaa aurinkotuolit. Terassiin on vielä muun muassa rakentamatta kaiteet.
 
Riihimäen K-raudasta saimme hyvän selvityksen kuinka koneita käytetään. Olen itse melko kokematon remonttihommissa, joten se tuli tarpeeseen. Porakonetta emme projektissa käyttäneet, mutta jatkossa sillekin on varmasti käyttöä.

Ruuvinvääntimen käyttöönotto oli helppoa. Käytössä oli ongelmia, todennäköiseti kokemattomuuteni vuoksi, koska vaihtopää ei meinannut pysyä paikoillaan. Itse kone oli mukava käyttää keveytensä vuoksi ja teho riitti hyvin meidän tarpeeseen. Akun kesto yllätti positiivisesti, vaikkakin vara-akkukin latasi nopeasti.

Pyörösahaa ei hirveämmin tarvittu, koska laudat ostettiin valmiiksi oikeaan mittaan pätkittynä. Sahan käyttö oli helppoa, sen jälkeen kun terä oli asennettu oikeinpäin! Kaiteiden asentamiseen tulemme tarvitsemaan sitä enemmän.
 
Olen tyytyväinen Ryobi-koneisiin ja olen jo katsellut kaupassa sopivia laitteita. Ostoslistalla on muun muassa trimmeri.
 
Arvosanaksi annan 9 1/2, koska aina on parantamisen varaa.

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0