Tuotetesti: Maaliruisku Wagner W 950 Flexio

Kuluttaja testasi Wagnerin maaliruiskun seinän maalauksessa. Katso kommentit tuotteesta ja osta omaksi.

Sain testattavaksi WAGNER W 950 FLEXION maaliruiskun. Maaliruiskun kasaukseen tarvittavat ohjeet olivat selkeät ja hyvät, joten ruiskun kokoaminen toimintakuntoon oli helppoa. Wagner W 950 Flexion on kokonaisuudessaan kevyt ja helppo siirtää kahvansa ja yhteen liitettyjen johtojen vuoksi.

Huomioita maalaamisesta

Maalausta helpottava tekijä oli se, että rajausta ei tarvinnut tehdä ollenkaan, jos sivupinnat oli suojattu asiaan kuuluvalla tavalla. Maalaaminen ruiskulla on tehokasta, nopeaa ja jopa yksi kerros maalia peitti seinän niin, ettei toista kerrosta välttämättä edes tarvitse. Lisäksi seinäpinnasta tuli tasainen. Maalintulopaineen mahdollisen säätelyn koin myös hyväksi asiaksi erilaisille pinnoille. Ruiskun käyttö oli kaiken kaikkiaan helppoa, kun tarvitsi vain laittaa johto seinään ja kääntää virta päälle.

Maaliruiskun pesu sujui yhtä vaivattomasti kun muukin ruiskun käyttö. Vipua kääntämällä ja liipaisimen pohjaan asentamalla kone puhdistaa itse itsensä. Suuttimen osat oli helppo irrottaa ja puhdistaa erikseen.

Ruiskun puhdistus käynnissä sekä pakkauksen sisältö purettuna

Nainen maalaa Wagnerin maaliruiskulla valkoista seinää.

Maalaus käynnissä ja seinä ruiskumaalattuna

Wagner maaliruisku W 950 Flexio sopii käytettäväksi suurien pintojen ja kattojen maalaukseen sisä- ja ulkotiloissa.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 9 Ei 1