Työhousut Snickers 6200 - ammattilaisen tuotetestaus

"Siitä on pitkä aika, kun viimeksi on ollut Snickersit käytössä!" Tutustu ammattilaisen testiraporttiin tuotteesta!

Testaaja: Paavo Kohtala

Alkutuntuma oli, että 56 olisi liian pieni koko mutta tuntuma tulee siitä, että leikkaus ei ole oikein kohdallaan. Istuessa/kumarruttaessa lahkeet kiristävät reisien päältä. Koko 56 on kilpailijoilla yleensä melko väljä. Polvisuojia ei voisi käyttää ollenkaan lahkeiden kireyden takia. Lahkeiden pituus on hyvä. Vyötärönauha voisi olla leveämpi, tukevampi ja joustava. Lisäksi olisi hyvä kehitellä työhousuihin olkainten kiinnityspaikat, vaikkapa vahvennettu ulkonemana vyötäröllä.

Työhousuni painavat varustettuna n. 4 kg, tällöin olkaimet ovat melko pakolliset. Hyvä idea on oranssivärinen ripustuslenkki vyötärössä. Taskutus on hyvin suunniteltu! Kaikki tarvittava sopi mukaan ilman muutoksia. Materiaali tuntuu hyvältä: likaa hylkivältä, ilmavalta ja kevyeltä. Varsinainen “ihotuntuma” on vielä kokematta kun pitkät kalsarit ovat vielä käytössä. Alkutuntuman mukaan voisi odottaa housuille pitkää ikää.

Käyttötuntuman mukaan laadukkaat, monikäyttöiset housut, ja kun lahkeiden mitoitus katsotaan uudestaan niin arvosana on jopa kiitettävä.

Ps. Ensimmäiset Snickers-kokemukset ovat 90-luvun alusta.

Sinua voisi kiinnostaa:

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0