Ilmalämpöpumppu asennettuna K-Raudasta

Tiesitkö, että ilmalämpöpumpun saa lain mukaan asentaa vain siihen valtuutettu asentaja? K-Raudasta saat pumpun ja valtuutetun asennuksen saman katon alta!

Ilmalämpöpumppu on oiva keino säästää sähkölaskussa. Se sopii parhaiten sähkölämmitteiseen pientaloon, jossa on avara pohjaratkaisu, mutta myös muunlaisissa asunnoissa sillä voidaan saavuttaa säästöä. Ilmalämpöpumppu on täydentävä lämmitysratkaisu, joten se ei sovi asunnon ainoaksi lämmönlähteeksi.

Laadukas ja oikein asennettu ilmalämpöpumppu pitää huolen siitä, että se toimii juuri niin kuin pitää. Tällöin lämmityksessä säästyvät rahat voi käyttää muuhunkin kuin huonosti asennetun pumpun korjauskuluihin. Parhaimmillaan säästö on 10–40 % asunnon kokonaisenergiankulutuksesta.

K-Raudan asennuspalvelulla ilmalämpöpumppu paikalleen

K-Raudan ammattitaitoisella Asennuspalvelulla on pätevyys huolehtia ilmalämpöpumpun asennuksesta kotiinkuljetuksesta lähtien. Ja mikä parasta, asennuksen voi vähentää verotuksessa!
HUOM!
Ennen ilmalämpöpumpun asennusta on aina otettava yhteyttä isännöitsijään, taloyhtiön hallitukseen ja kunnan rakennusvalvontaan, sillä osa pumpusta asennetaan asunnon ulkopuolelle.

Lain mukaan ilmalämpöpumpun saa asentaa vain Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin rekisterissä oleva asentaja, jolla on kylmälaiteliikkeen pätevyys. Myös sähkötyöt on teetettävä ammattiasentajalla. Asentajien on annattava työstään asiakkaalle todistus sekä ilmalämpöpumpun kirjallinen käyttöohje.

Laatupumppu kestää ja toimii säällä kuin säällä

Pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut tehokkaat ja hiljaiset Panasonic-ilmalämpöpumput soveltuvat 25–160 m² kokoisiin asuntoihin. Ilmalämpöpumppujen aateliin kuuluvat laitteet viilentävät tehokkaasti kesällä ja lämmittävät talvella. Ylläpitotoiminnon ansiosta ne sopivat hyvin myös vapaa-ajanrakennuksiin.

Panasonic-ilmalämpöpumpuissa on:

  • Älykäs Econavi-järjestelmä, joka säätää jäähdytystehon automaattisesti sääolosuhteiden mukaan. 
  • Nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka poistaa 99 % sisäilman ja pintojen bakteereista, viruksista ja mikrohiukkasista.
  • Takkatoiminto, joka levittää tulisijan tuottaman lämmön kaikkialle asuntoon. Modernisti muotoillut pumput sulautuvat kodin sisustukseen ja niiden käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla. 

Suojaa ilmalämpöpumppusi tyylikkäästi

Ilmalämpöpumppu näkyy aina myös asunnon ulkopuolelle. Kun pumpun suojaa tyylikkäästi, se sulautuu ympäristöön huomiota herättämättä. Puuvalmiissa suojakotelossa on valkoinen metallikatto ja sen puuosat ovat maalattavissa haluttuun sävyyn. Kotelo on esikasattu ja se sopii useimmille malleille. Se on myös helppo asentaa rakennuksen seinään.