Liimausopas

Liima on kodin moniottelija, jolla voi korjata, kiinnittää tai vaikka kääntää housunpuntit. Katso, mikä liima sopii minkäkin materiaalin liimaamiseen.

Yleis- ja puuliima Kiilto 66

Monikäyttöinen yleisliima rakentamisen ja kodin liimauksiin. Sitoo nopeasti lyhyellä puristusajalla. Vesiohenteinen, käytetään normaalissa huonelämpötilassa. Kuivuessaan
vaalea. Yleis- ja puuliima soveltuu seuraaville materiaaleille:

Asennusliima Casco XTREMFIX+

Erittäin vahva asennusliima, joka kiinnittää välittömästi. Kestää kuivuttuaan jopa
5000kg /m². Sopii moneen, esimerkiksi peilien kiinnittämiseen. Voidaan käyttää ulkona ja sisällä. Asennusliima soveltuu seuraaville materiaaleille:

Tekstiililiima Casco

Jos et tykkää ommella, valitse vaatteille ja erilaisille tekstiileille tarkoitettu liima. Se soveltuu esimerkiksi verhojen käänteiden tekemiseen ja työvaatteiden ja farkkukankaiden liimaamiseen. Kestää 60 asteen vesipesun. Tekstiililiima soveltuu seuraaville materiaaleille:

Kumiliima Casco Rubberfix

Kastuiko sukka kumpparissa? Kumiliima paikkaa! Soveltuu esimerkiksi sadevaatteiden
korjaamiseen sekä nahan, kankaiden, keramiikan, lasikuidun ja nylonin, liimaamiseen. Kumiliima soveltuu seuraaville materiaaleille:

Kiilto Pikaliima Gel

Hyytelömäinen, valumaton ja nopea liima pienille pinnoille lähes kaikkien materiaalien liimaamiseen (ei kuitenkaan polyeteeni- ja teflonpinnoille.) Käy myös pystysuorille pinnoille. Pikaliima soveltuu seuraaville materiaaleille:

Liimausvinkki!

Peiliä liimatessasi laita sen taakse pari palaa kaksipuoleista teippiä. Teipit pitävät peilin paikoillaan siihen asti, että liima ehtii kuivua.

Mika Siltanen
Remonttimestari
K-Rauta Skanssi, Turku