Makita ammattilaiselle

Makitan Z-sarjan kone on varma valinta, kun et halua kerätä ylimääräisiä akkuja, mutta haluat toimintavarman ja tehokkaan työvälineen.

Akkuporakone Makita DDF480RTJ 18V on akkuporakone kovaan käyttöön 18 V:n jännitteellä. Vääntö 36/54 Nm ja hiiliharjaton moottori. 2 x 5,0 Ah akkua ja pikalatauslaite. Paino akulla 1,7 kg. Makpac-laukussa.

Hanki ensin Makitan emokone, minkä mukana tulevat akut ja laturi. Kasvata sitten Li-ion työkaluvalikoimaasi kustannustehokkaasti pelkillä rungoilla eli Z-versioilla ilman akkua ja laturia! Näin sinulla on käytössäsi kattava valikoima akkukäyttöisiä työstökoneita remontointiin ja urakointiin sekä myös pihan, puutarhan ja maatalouden tarpeisiin.  

Kevyt ja kestävä työkone

Makita on japanilaisen teknisen suunnittelutaidon mestariteos. Kone on kestävä, kevyt ja pienikokoinen. Nopea ja asiantunteva huolto on saanut ammattilaisilta suuren kiitoksen. Suomessa on laaja, hyvin toimiva jakelu sekä nopeat toimitusajat, sillä Makitan varasto sijaitsee Suomessa.

Makita on päässyt yllättämään nopealla tuotekehittelyllään. Uutena innovaationa on kahden 18 voltin koneet. Tutuksi tulleita 18 voltin akkuja laitetaan nyt kaksi kappaletta koneeseen ja saadaan siten suuri 36 voltin jännite. 2x18V -malleja ovat esimerkiksi paljon virtaa kuluttavat laitteet kuten jiirisaha, ketjusaha, ruohonleikkurit, pensasleikkurit, imurit ja puhaltimet. Uusia Makitan konemalleja tulee markkinoille tasaiseen tahtiin. Jokaiselle löytyy siis varmasti sopiva kone! 

Akkuporakone Makita DDF453SFE Rakentajalle ja remontoijalle tarkoitettu 18 V:n akkuporakone. Latausaika 60 min. Kaksi 3,0 Ah:n Li-ion-akkua. Vääntö 27 Nm (pehmeä), 13 mm:n istukka.

Yksi akku käy yli 100 laitteeseen

Makita-sarjan koneita löytyy käyttötarkoituksen mukaan eri hintaluokista. Makitan Z-sarjasta löytyy jo yli sataa erilaista runkoversiota, jotka kaikki toimivat 18V -akulla. Markkinoiden laajimmasta 18V -valikoimasta löytävät koneensa niin puutarhan kunnostaja, mökkiläinen kuin täysverinen rakennusalan ammattilainenkin. Konearsenaalia on myös helppo kuljettaa mukana. Runkoversiot voi pakata tiiviisti tarvikkeena saataviin Makpac-kuljetuslaukkuihin tai kangaslaukkuihin.

"Esimerkiksi akkupyörösahasta löytyy hiiliharjallinen ja hiiliharjaton vaihtoehto. Vähäisempään käyttöön on mahdollista valita edullisempi hiiliharjallinen versio. Jokapäiväiseen urakointikäyttöön sopii paremmin hiiliharjaton vaihtoehto. Nykyään yhä useampi päätyy akkukoneeseen johdollisen koneen sijasta, sillä liikkuvuus on vapaampaa. Akkukoneen ja johdollisen koneen tehot ovat nykyään samaa luokkaa. Matti Kivistö K-Rauta K-Maatalous Forssasta kertoo

"Itse olen käyttänyt omissa remppahommissa Makitan akkukoneita ja huomannut kuinka vapauttavaa on käyttää akkukonetta, koska ei tarvitse vedellä johtoja perässään. Aluksi tuli ajateltua, että mahtaako koneiden tehot riittää, mutta hyvin ovat riittäneet. Moni asiakas varmaan pohtii vieläkin, että mahtaako tehot riittää. Omien kokemusteni perusteella pystyn sanomaan asiakkaalle, että kyllä tehoa riittää!" Matti Kivistö K-Rauta K-Maatalous Forssasta vinkkaa

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 3 Ei 3