Top 5 ideat: toimiva valaistus helposti

Näillä vinkeillä päivität kotisi valaistuksen toimivaksi ja tunnelmalliseksi!

Huolella valittujen valaisimien avulla saat luotua paitsi tunnelmaa ja toimivuutta, myös kauniita yksityiskohtia kotiisi.

1. Käytä kohdistettua valoa

Spottivalaisimilla saat kotisi kauniit yksityiskohdat esille ja luotua hyvän yleisvalaistuksen. Kohdista spotit esimerkiksi kauniiseen seinäpintaan tai tauluihin.

2. Hanki himmentimiä

Himmentimien avulla luot kotiisi erilaisia tunnelmia helposti. Muista, että kiinteästi asennettavan himmentimen saa asentaa vain sähköalan ammattilainen. Tarvittaessa K-Raudan asennuspalvelu auttaa!

3. Hanki helposti asennettavia kattovalaisimia

Osassa riippuvalaisimiamme sekä katto- ja spottivalaisimiamme on kätevä valaisinpistotulppa. Sen avulla kuka tahansa onnistuu asentamaan valaisimet nopeasti käyttöön, joten pääset nauttimaan uudesta valaisimestasi vaikka samana päivänä.

4. Siirreltävät valaisimet muokkautuvat

Sijoittele esimerkiksi olohuoneeseen erilaisia, siirreltäviä pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia. Niiden ansiosta pääset vaihtamaan valaistusta tunnelman ja tarpeen mukaan. Uudella lattiavalaisimella luot esimerkiksi tunnelmallisen lukunurkkauksen!

5. Valitse oikea valonmäärä ja värilämpötila.

Valoteholla ja värilämpötilalla on väliä! Pohdi minkä verran valoa tarvitset kotisi eri huoneissa. Lue vinkkimme eri tilojen valaistusvoimakkuuden valintaan. Lämpimän valkoinen valo sopii rentoutumiseen, työskentelyyn taas paras valinta on valkoinen valo. Tästä pääset lamppuostoksille.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 5 Ei 3