Philips Hue – Ohjaa kotisi valaisimia puhelimellasi

Philips Hue – Ohjaa kotisi valaisimia puhelimellasi

Philips Hue on henkilökohtainen langaton valaistusjärjestelmä, joka on suunniteltu jokapäiväisen elämän kaikkiin tarpeisiin. Siinä yhdistyvät kirkas ja energiatehokas LED-valo sekä älykkäät ohjaustavat, jotka mullistavat kotisi valaistuksen.

Philips Hue voi auttaa sinua heräämään, virkistymään, lukemaan, keskittymään ja rentoutumaan. Voit esimerkiksi luoda valaistusaikatauluja arjen helpottamiseksi sekä leikitellä väreillä synkronoimalla ne musiikin, elokuvien tai pelien kanssa.

Näin kokoat oman Philips Hue -valaistuksesi:

  • Silta: Järjestelmän sydän, joka yhdistää älylaitteesi Philips Hue -valoihin. Yhteen siltaan voidaan lisätä jopa 50 Philips Hue -valoa ja lisälaitetta. Sillan liittäminen kodin WiFi-verkkoon mahdollistaa valaistuksen ohjaamisen kodin ulkopuolelta.
  • LED-valot: Energiatehokkaat LED-valot tuottavat kaunista ja kirkasta valoa omien tarpeidesi mukaisesti. Saat ne niin himmenemään iltaisin kuin välkkymään juhlahetkissä. Philips Hue -lamppuja on saatavilla erimuotoisina, kokoisina ja eri kannoilla, joten ne sopivat varmasti kotiisi.
  • My Hue -sovellus: Nettikäyttöliittymä, jolla voit ottaa yhteyden kotiisi mistäpäin maailmaa tahansa. Kotona ollessasi voit käyttää puhelimesi ja tablettisi sijaan myös muita älykkäitä kytkimiä ja ohjaimia valojen ohjaukseen.  
Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 2 Ei 0