Syksyn parhaat valaisimet

Koe syksy uudessa valossa. Keräsimme esimerkkejä syksyn ihanista valaisimista. Katso ja ihastu!

Iltojen pimentyessä kannattaa suunnata valaisinostoksille. Meiltä K-Raudasta löydät valtavan määrän valaisinvaihtoehtoja – tässä muutama esimerkki syksyn ihanuuksista!

Vasemmalla Sessak Laaka -kattovalaisin, oikealla Sessak Hehku -pöytävalaisin.

Sessakin valmistama Laaka-kattovalaisin koostuu kahdesta osasta: lasisesta kuvusta ja betonin-, kuparin- tai messinginvärisestä kannasta, jotka luovat toisilleen kontrastin. Laaka-valaisin on moderni, mutta huokuu samalla nostalgiaa.

Sessak Hehku on moderni pöytävalaisin, joka luo tilaan kauniin sisustuksellisen valon. Pienen kokonsa ansiosta se sopii hyvin sivupöydille ja ikkunalaudoille.

Kattovalaisin saa olla näyttävä! Kuvassa vasemmalla ankanhöyhenillä koristettu Sessak Noah -riippuvalaisin, oikealla Trion Discalgo-riippuvalaisin.

Luo makuuhuoneeseen pehmeää tunnelmaa! Ripusta kattoon unelmanpehmeä Sessak Noah -riippuvalaisin, jossa valkoiset ankanhöyhenet antavat viehättävän pehmeän valon.

Trion näyttävän Discalgo-riippuvalaisimen kupu muodostuu yli 60 pyöreästä levystä, jotka ovat ulkopuolelta mattavalkoiset ja sisäpuolelta hopeanväriset.

Kuvassa By Rydéns -seinävalaisimet Bazar mini (musta) ja Bazar (valkoinen).

Ajattoman tyylikäs hiekanmusta By Rydénsin Bazar mini -seinävalaisin sopii mainiosti tilaan kuin tilaan – esimerkiksi keittiön kohdevaloksi tai makuuhuoneen lukuvaloksi.

Hiekanvalkoinen Bazar-seinävalaisin tuo uutta tyyliä ja pehmeää valaistusta huoneeseen. Moderni valaisin on ajattoman tyylikäs ratkaisu mihin tahansa huoneeseen tai tilaan.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0