Tuunattava design-valonsäädin LED-lampuille

Valonsäätimellä säädät kotisi valaistuksen jokaiseen tunnelmaan sopivaksi. Schneider Electricin uusi valonsäädin on pitkäikäinen valinta, sillä se on optimoitu LED-lampuille. Voit myös tuunata säätimen haluamallasi kehyksellä.

Uudella, LED-lampuille optimoidulla Schneider Electric Exxact Uni -valonsäätimellä voi säätää turvallisesti myös hehku- ja halogeenilamppuja. Siksi tuote on tulevaisuuden valinta – voit siirtyä LED-lamppuihin kun sinulle sopii.

Helppo asentaa

Himmennin on helppo asentaa järkevien esiasetustensa ansiosta. Olemassa olevaa kaapelointia voidaan käyttää ja valaistuskuorma tunnistuu automaattisesti. Elektroninen varoke suojaa valonsäädintä ylikuormilta ja oikosuluilta. Muistathan kuitenkin, että valonsäätimen asennukseen tarvitaan ammattilainen.

Valonsäädin osana sisustusta

Säätimen ilmettä on helppo muuttaa vaihtamalla kehys läpinäkyväksi Design-kehykseksi. Kehyksessä on läpinäkyvä pintaosa ja kuusi vaihdettavaa väriliuskaa. Voit myös laittaa taustalle valokuvan tai antaa tapetin näkyä kehyksen läpi. Läpinäkyvä kehys on helppo asettaa ja irroittaa koskematta sähköasennuksiin – et tarvitse sähköasentajaa kehyksen vaihtamiseen.

Voit valita himmentimeen myös tyylikkään lasikehyksen, valintasi mukaan mustan tai valkoisen.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 3 Ei 0