DIY: Kynttiläasetelmat joulupöytään

DIY: Kynttiläasetelmat joulupöytään

Tee itse joulupöydän kattaukseen kauniit kynttiläasetelmat! Lue alta Heinässä heiluvassa -blogin Lauran DIY-ohjeet ilmastointikanavan päätyosista tuunatuille kynttiläkipoille. Toteutettu yhteistyössä K-raudan kanssa.

Vielä kaksi yötä jouluun ja viimeiset valmistelut ovat käynnissä. Nyt moni viimeistään miettii joulupöydän kattamista. Halusin luoda kauniin kokonaisuuden, joka voisi toimia monen kotona myös jouluaaton juhlakattauksessa. Kaikkeahan löytyy kaupasta valmiina, mutta ajatus oli tehdä jotain itse ja nopeasti.

Halusin luoda olohuoneen pöydälle kynttiläasetelman, joka olisi edullinen toteuttaa. Hetken pyörittyäni K-raudassa, silmiini osui paloturvallisia ilmastointikanavan päätyosia, joiden hinta ei päätä huimannut. Metallinväriset kannet sopivat sellaisenaan hyvin jouluun, mutta halusin maalata ne vielä valkoiseksi.

Kauniin ja yksinkertaisen kynttiläasetelman teet helposti ja nopeasti.

Materiaalit ja työvälineet:

ilmastointikanavan päätyosia
valkoista spraymaalia
kynttilöitä
havuja
valosarja

Sinun ei tarvitse kun maalata ilmastointikanavan päätyosat valkoisella spraymaalilla. Kansien kuivuttua asettele isot kynttilät kippojen keskelle ja kynttiläkipot ovat valmiit. Kauniin loppusilauksen saat koristelemalla kipot vielä havuilla ja tunnelmavaloilla.

Näin saadaan luotua kaunis ja yksinkertainen astetelma, joka sopii moneen kotiin, niin joulupöydän kattaukseen kuin olohuoneen pöydälle. Ja miksei noihin voi laittaa vaikka hyasintteja tai muita kukkia ja luoda näin oma jouluinen asetelma.

Alkuperäiseen kirjoitukseen pääset tästä.

Kirjoittajana K-raudan joulukuun vierasbloggaaja; Heinässä heiluvassa-blogin Laura.

Haluatko sinäkin tehdä blogiyhteistyötä K-raudan kanssa? Lue lisää täältä.