DIY: Terassin pöytä kuormalavasta

DIY: Terassin pöytä kuormalavasta

Inspiraatiota kuormalavoista! Katso alta Koti Aurorassa -blogin Johannan kirjoitus terassin diy-pöydästä. Toteutettu yhteistyössä K-raudan kanssa.

Elokuu onkin Koti Aurorassa-blogissa pienten pihaprojektien kuukausi, sillä K-rauta kysyi, lähtisinkö blogiyhteistyöhön heidän kanssaan. Minun oli helppo vastata myöntävästi, sillä pihaprojekteja riittää ja ne olisi joka tapauksessa tehtävä.

Ensimmäisenä projektina tein terassillemme pöydän kuormalavasta. Pihallamme on kasa lavoja, jotka ovat jääneet raksa-ajalta. En raaski heittää niitä pois ja koska terassimme kaipasi pöytää, päätin käyttää kuormalavaa. Pientä pohdintaa aiheutti pöydän väri, olisiko se valkoinen vai musta. Talomme on harmaa, jossa ikkunanpielet ja kaikki koristelistat ym. ovat valkoisia. Näin ollen valkoinen olisi ollut turvallinen valinta. Halusin kuitenkin jotain muuta, joten väriksi valikoitui musta. Musta pöytä tuo kontrastia ja särmää muuten rauhalliseen värimaailmaan.

Aloitin homman putsaamalla lavan. Harjasin enimmät liat ja hiekat pois, jonka jälkeen pesin lavan painepesurilla. Annoin lavan kuivua katoksen alla pari päivää ja hioin lavan hiomakoneella. Pienet välit hioin käsin.

Maaliksi valitsin K-raudan myyjän suosituksesta Tikkurilan Unica Akva ovi- ja ikkunamaalin, joka sopii myös ulkokalusteisiin. Lavan maalaamiseen meni 0.9 litran purkista reilu puolet. Maalasin lavan vain yhden kerran, sillä maali oli hyvin peittävää.

Maalin kuivuttua pyörät vain alle ja pöytä oli valmis. K-raudassa on hyvä valikoima erilaisia pyöriä.

Kuormalavoista saisi tehtyä mitä upeampia kalusteita. Olenkin kerännyt kuormalava-ideoita pinterest kansiooni.

Alkuperäiseen kirjoitukseen pääset tästä.

Kirjoittajana K-raudan elokuun vierasbloggaaja; Koti Aurorassa-blogin Johanna.

Haluatko sinäkin olla K-raudan kuukauden vierasbloggaaja? Lue lisää täältä.

Saatat tarvita näitä

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}

Lisää Johannan kirjoituksia

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}

Muita DIY-ohjeita

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}