Valmis kylpyhuone

Valmis kylpyhuone

Vihdoin valmista! Lue alta Retromoderni-blogin Suvin kylpyhuoneremontin lopputuloksesta. Toteutettu yhteistyössä K-raudan kanssa.

On ilo esitellä vihdoinkin valmis yläkerran kylpyhuone; tätä hetkeä on odotettu. Toinen kylpyhuone jäi alkuun tekemättä, mutta aloimme edistämään sitä pikkuhilja, tosin vasta noin neljä vuotta muuton jälkeen. Laatoitus saatiin valmiiksi syksyllä 2014 ja kiintokalusteet hankittiin samaan aikaan, mutta ne jäivät paketteihin odottamaan kasaamista vielä lähes vuodeksi. Työt jatkuivat syksyllä 2015 ja urakka tuli vihdoin nyt juuri ennen joulua valmiiksi.

Kylpyhuoneen osalta meitä vauhditti lopulta ratkaisevasti yhteistyö K-raudan kanssa. Olin marraskuun vierasbloggajana K-raudalla ja tämän viimeisen postauksen piti tulla marrakuun viimeisellä viikolla, mutta postin lakko ja pari pientä sekaannusta tavarantoimituksissa viivästyttivät projektia vielä hiukan. Olettekin saaneet marrakuussa seurata kylpyhuoneemme eri vaiheita - nyt näette lopputuloksen.

Ihan mahtava tunne kun tuo iisakin kirkko on vihdoin valmis. Ja täytyy sanoa, että se kyllä näyttää todella kauniilta. Kylpyhuone on tosin tehty melko pienellä budjetilla, mutta osittain juuri siksi olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Tilassa on neljää erilaista laattaa, mutta ilme on silti hyvinkin seesteinen.

Onneksi en antanut miehelleni periksi, sillä hän halusi aluksi suihkukaapin kylppärin nurkkaan. Suihkuseinä hankittiin mittatilauksena, ja samoin sen kiinnikkeet. Todella tyylikäs ja silmää miellyttävä ratkaisu. Neliön mallinen kattosuihku on K-raudan Cello-mallistosta. Kylpyhuoneessa on myös piipun hormi ja siihen (kuten kahteen suihkusta kauimmaiseen seinäänkin) tehtiin valkoisella antiikkilaastilla hiertopinta, joka on nopea, helppo ja erittäin edullinen tapa pinnoittaa seiniä, ja lopputulos on elävä ja silti rauhallinen.

Alkuperäiseen kirjoitukseen pääset tästä.

Kirjoittajana K-raudan marraskuun vierasbloggaaja; Retromoderni-blogin Suvi.

Haluatko sinäkin tehdä blogiyhteistyön K-raudan kanssa? Lue lisää täältä.

Lue muita Retromoderni-blogin kirjoituksia

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}