Säännöt

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä:
Rautakesko Oy, y-1643256-1
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

2. Kampanja-aika

Kilpailu on voimassa tapahtuma-aikana 18.4-29.5. asti. Päättymisajan jälkeen arvontaan osallistuneita ei oteta huomioon voittajia valitessa.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt.

Osallistumalla kilpailuun osanottajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista voittajan nimen tai nimimerkin Rautakeskon markkinoinnissa ilman erillistä suostumusta ja korvausta.

4. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua täyttämällä sähköisen kilpailukupongin. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Kilpailuun tulee osallistua henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella. Jos epäillään valeprofiilin käyttöä, osallistuminen voidaan poistaa.

5. Voittajan valinta ja palkinto

Palkintona vastaajien kesken arvotaan Apulanta kompostori. APULANTA-KOMPOSTORI, joka on tuunattu ja numeroitu versio Suomen suosituimmasta kompostorista Biolan pikakompostori 220 eco:sta. Voittaja valitaan osallistujista arpomalla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, lisäksi järjestäjillä on oikeus julkaista voittajan nimet kampanjasivustolla.

Palkinnon voittaja arvotaan 1.6.2016 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan heti henkilökohtaisesti.

Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa muuhun tavaraan.

6. Henkilötiedot ja kilpailun järjestäjän vastuu

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Järjestäjien vastuu kilpailun osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon sekä palkinnon luovuttamiseen. Kilpailun järjestäjillä on oikeus milloin tahansa muuttaa kilpailun sääntöjä.