Tee vastuullinen valinta – osta Cello-valaisin

Tee vastuullinen valinta – osta Cello-valaisin

Vastuullisuus on meille tärkeää. Siksi lahjoitamme 50 senttiä jokaisesta vuoden 2016 aikana myydystä Cello-valaisimesta Naisten Pankin Ugandan naisten yrittäjyyshankkeelle.

Suomen K-rauta ja Naisten Pankki käynnistävät yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa ugandalaisia naisia yrittäjyyden alkutaipaleella. K-rauta lahjoittaa jokaisesta vuoden 2016 aikana Suomen K-raudasta ostetusta Cello-tuotemerkin valaisimesta 50 senttiä Naisten Pankille. Lue alta lisää yhteistyöstä sekä tutustu Cellon monipuoliseen valaisinvalikoimaan. Tehdään yhdessä vastuullisia valintoja!

K-raudan ja Naisten Pankin yhteistyöllä valoa koteihin ja tukea naisyrittäjille

Naisten Pankin vuonna 2014 Ugandassa käynnistyneen hankkeen tavoitteena on parantaa haavoittuvassa asemassa olevien naisten toimeentuloa ja osallistumista. Osallistujat ovat pääasiassa köyhiä naisia, jotka ovat saaneet elantonsa maataloudesta ja käsitöistä. Hankkeen tavoitteena on kohentaa naisten kykyä toimia yrittäjinä.  Lue lisää hankkeesta Naisten Pankin sivuilta »

”Osallistuin Naisten Pankin vuosijuhlaan viime keväänä. Kuunnellessani puheita ja esityksiä huomasin, että Naisten Pankin arvot ja tavoitteet kohtaavat monella tavalla K-raudan ja K-ryhmän arvot.” kertoo K-raudan ketjujohtaja Virpi Viinikainen.

”Suomen K-rauta-kaupoissa jokaisessa toimii paikallinen K-kauppiasyrittäjä. Heistä noin neljäsosa on naisia, joten tämä Ugandan naisyrittäjyyshanke tuntui heti meille sopivalta. Valitsemalla Cello-valaisimen asiakkaamme voivat tuoda valoa myös kauempana asuvien kanssasisarien koteihin”, Viinikainen jatkaa.

Lue lisää Naisten Pankin lehdistötiedotteesta »

Jokaisesta Cello-valaisimesta lahjoitetaan 50 snt Naisten Pankille

Cello on K-raudan tavaramerkki, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen tuotteita kotiisi sekä puutarhaasi. Cellon laadukas tuotevalikoima auttaa jokaista yksilöllisten unelmien toteuttamisessa – nyt myös Ugandassa. Lahjoitamme 50 senttiä jokaisesta myydystä Cello-valaisimesta Naisten Pankin Ugandan naisten yrittäjyyshankkeelle. Tutustu Cellon valaisimiin, löydä mieleisesi ja tee vastuullinen ostos!

Sisälle sisustukseen:

Pihan valaisuun: