Napoleon - grillaajan valinta!

Napoleon-grillit on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja niitä yhdistelemällä on lopputuloksena vankka rakenne ja helppohoitoisuus. Ruostumaton teräs, jota on käsitelty uusin pinnoitustekniikoin ja viimeistelty pieniä yksityiskohtia myöten, tekee Napoleon-grillistä huippulaitteen vuosiksi eteenpäin.

Innovaatio, suorituskyky ja nautinto!

Kanadalainen, kansainvälisesti tunnettu Napoleon tarjoaa 38:n vuoden kokemuksella ruoanlaittoa rakastaville mestarilliset laitteet, joista ei ennen osattu uneksiakaan.

Napoleon kaasugrillistä hiiligrilli hiilikaukalon avulla!

 

Innovaativisia ratkaisuja: vain Napoleon kaasugrillistä voit tehdä hiiligrillin kätevästi hiilikaukalon avulla. Et välttämättä tarvitse kahta grilliä hyödyntääksesi molempien tekniikoiden parhaat puolet.

Kun grillinhankinta tulee eteen, on hyvä ennen valintaa miettiä omia tarpeita ja vaatimuksia grillille. Perheen koko, ruoanlaittotottumukset, innostus oppimaan ja kokeilemaan uusia ruoanvalmistustekniikoita ja budjetti asettavat puitteet grillin valinnalle. Grillin koko on yleensä ensimmäisiä päätöksentekokriteereitä. Kokoa vertailtaessa on järkevä katsoa grillausalan pinta-alaa, ei poltinten määrä.

Miksi Napoleon-grilli?

Napoleon-grillit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne tarjoavat käyttäjälleen laadukkaan grillauskokemuksen.  Napoleon-grillillä valmistat ruokaa ammattilaatuisesti edelläkävinjän tekniikalla.  Napoleon-grillit on suunniteltu muita paremmiksi ja pienetkin yksityiskohdat on otettu huomioon.

 

1. Edelläkävijän tekniikka

 • SIZZLE ZONE™ infrapunapoltin mahdollistaa hetkessä jopa 1000 asteen kuumuuden, jolloin esimerkiksi pihvejä paistettaessa lihan syyt sulkeutuvat ja paisti pysyy mehukkaana.
 • JET FIRE™ varmatoiminen sytytysjärjestelmä 
 • Valaistu grillauskokemus NIGHT LIGHT™

 

2. Laadukkaat materiaalit

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut polttimot
 • Jopa 9,5 mm paksut ruostumattomasta teräksestä tai valuraudasta valmistetut WAVE™ parilat
 • Pehmeästi sulkeutuvat luukut ja ovet Prestige PRO -sarjassa
 • Vankka rakenne ja helppohoitoisuus

 

3. Markkinoiden pisin kaasugrillien takuuohjelma

 • 20 vuoden takuuohjelma - huoletonta grillaamista!

 

4. Jo vuodesta 1976

 • Napoleon on Pohjois-Amerikan suurin yksityisomistuksessa oleva laatutuotteiden, kuten puuliesien, kaasu- ja hiiligrillien, kaasutakkojen ja patiotuotteiden valmistaja.
 • Puuliesimallisto oli ensimmäinen Wolfgang Schroeterin perustama pienen metallitehtaan mallisto
 • Napoleon-grillivalikoima on laajentunut, ja tänä päivänä mallisto kattaa jo lähes kaikki Eurooppaan CE-hyväksytyt mallit, jokaiseen makuun runsaine lisävarusteineen.

 

Grillit

Grillin kokoa mietittäessä on tärkeää tiedostaa, että mitä monipuolisempia aterioita grillissä aiotaan valmistaa, sitä enemmän tilaa on oltava. Mikäli on tarkoitus valmistaa ateria kokonaan grillissä, on tilaa oltava enemmän kuin pelkkien pihvien tai makkaroiden vievän tilan verran. Liian pienessä grillissä puhti loppuu kesken, mikäli se täytetään liian tiiviisti, sillä seurauksella, että kaikki aterioitsijat eivät voi aloittaa ruokailua samanaikaisesti.

Mikäli on tarkoitus valmistaa ateria kokonaan grillissä, on tilaa oltava enemmän kuin pelkkien pihvien tai makkaroiden vievän tilan verran.

 

Toisinaan myös grillin fyysinen koko vaikuttaa valintaan, mikä onkin varsin perusteltua, kun grilli on tarkoitus sijoittaa määrättyyn paikkaan. Laadukas grilli ei ole laite, jota uusitaan usein - ei siis kannata hankia tarpeisiin liian pientä mallia.

Ulkona ruokaa laitettaessa tarvitaan myös erilaisia laskutasoja tarvikkeille, mausteille ja astioille. Näitä tarpeita varten Napoleon-grilleissä on tukevat sivupöydät, runkoon upotettuja lokeroita, hyllyjä sekä ripustuskoukkuja. Suurimmissa malleissa on myös kaapistoissa hyllyt ja laatikostot lisäämässä tarvikkeiden säilytysmahdollisuuksia. Sivutasoihin upotetut rasiat leikkuulautakansilla auttavat jäillä täytettynä herkkien elintarvikkeiden säilymistä ennen grillauksen aloittamista.

Moniin Napoleon-grillein malleihin on sisällytetty myös paljon muita käyttäjää helpottavia oivalluksia, kuten säädinnuppien taustavalaistus sekä grillin siällä olet valot, jotka pidentävät grillauskautta merkittävästi alkukeväästä sekä elokuun pimenevissä illoissa. Grilliin on integroitu pullonavaaja. Savustuslastulokero omalla polttimellaan, taittuvat sivupöydät ja hiilikaukalon tuoma mahdollisuus yhdistää kaasu- ja hiiligrilli yhdeksi laitteeksi.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Napoleonin jatkuvasta tuotekehityksestä kohti täydellistä grilliä.

Oletko jo kokenut täydellisten Napoleon-grillien vetovoiman?

Kaasugrillistä hiiligrilli

Jos olet sekä hiiligrillin puolestapuhuja että kaasugrillin kannattaja, et välttämättä tarvitse kahta grilliä hyödyntääksesi molempien tekniikoiden parhaat puolet. Napoleon-kaasugrilleissä on kaikissa malleissa, lukuun ottamatta Marine- ja TravelQ-matkagrillejä, mahdollisuus hiiligrillaukseen myös kaasugrillissä, lisävarusteena myytävän ainutlaatuisen hiilikaukalon avulla.

Näin käytät hiilikaukaloa:

 

1. Aseta hiilikaukalo kaasugrilliin mallista riippuen joko lämmönjakolevyjen tai suoraan kaasupolttimoiden päälle.

2. Hiilikaukalon keskelle tehdään keko hiilistä ja käytetään grillin kaasupoltinta sytyttämään hiilet ilman sytytysnesteitä tai erillisiä sytykkeitä.

3. Hiilien sytyttyä sammutetaan kaasupoltin ja odotetaan sopivan hiilloksen kehittymistä, jonka jälkeen hiilet voidaan levittää pitkävartisella työkalulla tasaisesti kaukalon alueelle.

4. Aseta paistopinnat paikoilleen ja pääset grillaamaan oikeaoppisesti kaasugrillissäsi hiilillä.

Grillauksen pitkittyessä voit lisätä hiiliä tarpeen mukaan ruoanlaiton lomassa.

 

Hiilikaukalossa on myös savustuslastulokero, johon lisäämällä eri puulajeista valmistettuja savulastuja saat monenlaisia uusia aromeita lisättyä valmistettavaan ruokaan. Savuaromin lisäämien ruokaan avaa makuaistimuksille aivan erilaisia vivahteita kuin perinteiset valmistusmenetelmät. Kostutetut lastut asetetaan kaukalon savulastulokeroon, josta lastut kytiessään muodostavat pitkään runsasta savua grillin sisään.

Kilpailu on päättynyt, onnittelemme voittajaa!

Kerro meille, mitä grillaat kesällä 2016 ja testaa tietosi Napoleon-grilleistä. Voit voittaa Napoloen hiiligrilli 57 cm. Kampanja-aika 25.4. - 29.5.2016.

Kiitämme vastauksista, niitä tuli runsaasti!

Oikeat vastaukset:

 • Voiko Napoleon kaasugrillistä tehdä hiiligrillin? Kyllä
 • Mitä veikkaat Napoleon kaasugrillin takuuohjelman voimassaoloajaksi? 20 vuotta

 

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti