RAKENTAMINEN JA KUNNOSSAPITO TALVELLA

Tammikuussa haluamme auttaa sinua rakentamaan turvallisesti, energiatehokkaasti sekä edullisesti! Kokosimme sinulle parhaat vinkit, tarjoukset ja palvelut, joiden avulla talvinen rakennusprojektisi lähtee hyvin käyntiin. Lähde liikkeelle talon perustusten, rungon sekä eristämisen suunnittelusta. Kiinnitä talven pimeydessä huomiota myös tehokkaaseen työmaavalaistukseen. Talon rakentamisen ohella muista myös pitää huolta talvipihasi kunnossapidosta. 

Kuukauden tarjoustuote ja muuta ajankohtaista:

Talon rakentaminen alkaa perustuksista

Talon perustusten tehtävä on siirtää rakenteista aiheutuvat kuormitukset maapohjalle ja estää rakennusta painumasta. Perustamistapa ratkaistaan jo heti suunnittelun alkuvaiheessa. Siihen vaikuttavat maaperän laatu, kantavuus ja routivuus, tontin kaltevuus sekä valittu talotyyppi. Katso alta vinkit perustusten suunnitteluun sekä löydä projektiasi helpottavat palvelut.

Runko on talon sydän

Runko on talon selkäranka ja se voidaan tehdä monesta eri materiaalista. Rakennustyypit luokitellaan karkeasti puu- ja kivitaloihin, tarkempi jaottelu sisältää runkoaineiden mukaisen erittelyn. Yleisin rakennustapa on tehdä rakennuk­seen puurankarunko. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset sekä vinkit puurungon rakentamiseen.

Eristämisen ABC

Talon hyvään eristykseen kannattaa panostaa, sillä kunnolla tehtynä se tuottaa säästöä koko talon eliniän ajan. Energiatehokkuus saavutetaan ennen kaikkea rakenteiden tiiveyden ja hyvän lämmöneristyksen kautta. Katso alta vinkit eristämiseen sekä löydä projektiasi helpottavat palvelut.

Vinkit työmaavalaistukseen

Työmaalla toteutettu väliaikainen hyvä valaistus helpottaa työmaalla liikkumista, työntekoa ja on myös tärkeä turvallisuustekijä. Valaistus työmaalla voidaan toteuttaa yleisvalaistuksena, kohdennettuna valaistuksena sekä esimerkiksi otsa- ja taskulampuilla. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset sekä vinkit työvalaisimen valintaan.

Talvipiha kuntoon

Talvella pihan turvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota, koska Jää ja lumi voivat tehdä pihasta erittäin liukkaan. Katon suuri lumikuorma taas rasittaa talon rakenteita ja aiheuttaa vaaratilanteita jalankulkijoille. Panosta siis kunnon välineisiin ja nauti pihan kunnossapidosta myös pakkasella. Katso alta ajankohtaiset tarjoukset sekä vinkit talvipihan kunnossapitoon.