#UNELMATAPETTI HAUSSA

Unelmatapetti-kampanja kannustaa sinua toteuttamaan villeimmätkin tapettiunelmasi! Tutustu Econ tapettimallistoihin, ja rakastu skandinaavisuuteen, löydä suosikkisi metallin värisävyistä tai inspiroidu vaikka itämaisista kuvioinneista.

Instagram kilpailu on päättynyt

Unelmatapetti-Instagramkilpailussa etsimme kuvia kauniista tapeteista. #unelmatapetti

Kaikki tapettikuvat olivat tervetulleita, olipa kyseessä sitten Econ tapetti tai ei. Osallistujien joukosta arvottiin viikoittain voittaja, joka sai 200 euron arvosta Eco-tapetteja. Kampanjan päätteeksi arvottiin vielä pääpalkintona 400 euron arvosta Eco-tapetteja. Kilpailun viikoittaisen voittajan ja tarkemmat säännöt löydät Econ sivuilta.

Tutustu Eco-tapettimallistoihin

Eco Wallpaper on ruotsalainen tapettitavaramerkki, joka innostaa moderniin, rentoon ja kodikkaaseen elämäntyyliin. Mallistoissa näkyy nykyaikainen ja tyylikkään hillitty skandinaavinen design maustettuna kansainvälisillä vaikutteilla. Tutustu alla oleviin mallistoihin ja löydä suosikkisi!

Katso tapetointivinkit ja ryhdy tuumasta toimeen!

Tapetoimalla saat kotiisi täysin uuden ilmeen nopeasti. Tapetointi ei ole vaikeaa, kunhan suunnittelet ensin miten sen teet. Aloita lukemalla K-raudan tapetointiohje, inspiroidu Saa kurkistaa-blogin pintaremontista sekä osta tapetit ja tapetointivälineet verkkokaupasta tai lähimmästä K-raudastasi.

Kiitos kaikille bloggareiden designkilpailussa suosikkiaan äänestäneille !

Unelmatapetti-designkilpailussa tarjosimme sisustusbloggareille huikean mahdollisuuden suunnitella omat tapettikuosit Eco Black & White-mallistoon. Valmiit kuosiehdotukset painettiin tapeteiksi, joilla bloggarit tapetoivat kotonaan – lopputulos on nähtävissä Econ sivulla. Suosikkitapettia sai äänestää 14.2.2016 asti.

Kilpailussa kolmen kärjeksi eroittuivat:

1. Villa H
2. Domargård Villa Olivia
3. Pink Pionies

Kiitos paljon kaikille bloggareille osallistumisesta ja paljon onnea voittajalle!