Plussaa K-Raudasta

Plussaa K-Raudasta

Ostojen keskittäminen kannattaa. Saat Plussa-pisteitä ja voit hyödyntää Plussa-edut. Tutustu tarkemmin, miten kerrytät Plussa-pisteitä K-Raudan ostoksistasi.

Näin kerrytät Plussa-pisteitä K-Raudassa asioidessasi

Plussa-pisteet kertyvät maksettaessa ostoksia käteisellä, ja yksityiskäyttöön myönnetyllä henkilökohtaisella Visa- ja Mastercard-kortilla sekä Plussa-korttia näyttämällä. Plussa-pisteet kertyvät automaattisesti, kun maksat K-Plussa Mastercard -kortilla ja K-Plussa-ominaisuudella varustetuilla OP:n, Nordean tai Danske Bankin maksukorteilla. Näiden korttien K-Plussa-ominaisuutta voit käyttää myös maksaessasi muilla K-Plussan hyväksymillä maksuvälineillä. Plussa-pisteet eivät kerry K-Ruoka-sovelluksessa olevaa kortin kuvaa näyttämällä.

K-Plussa-kortilla tekemistä ostoista peruspisteet kertyvät periaatteella 1 € = 1 K-Plussa-piste.


Kuluttaja-asiakkaat saavat Plussa-pisteitä kaikista K-Raudoista tehdyistä ostoista, myös toimitusmyynnistä ja erilaisista palveluista.

K-Rauta maatalous yhdistelmäkaupoista Plussa-pisteitä saa ainoastaan K-Raudan tuotteista. K-Rauta- tai K-Rauta maatalous -kaupoista Plussa-pisteitä ei kerry laskutuskaupasta ja sopimusalennuksista.

Keskittäminen kannattaa!

Plussa palkitsee K-ryhmään ostojaan keskittäviä asiakkaita erilaisin lisäeduin. 

Tutustu tarkemmin Plussa.com-sivulla >>

Tilaa parhaat tarjoukset ja ajankohtaiset vinkit sähköpostiisi >>

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 25 Ei 14