Energiatehokkuus

Energiatehokkuus

Energiatehokkuus tarkoittaa pienempää energialaskua ja puhtaampaa ympäristöä. Mutta ennen kaikkea se merkitsee mukavampaa asumista lämpimässä ja toimivassa kodissa.

K-raudan energiaosaaja on apunasi suunnittelusta asennukseen

Haluamme auttaa sinua asumaan energiatehokkaammin ja mukavammin. Meiltä saat

  • Asiantuntijoiden toteuttamat energiatehokkuus- ja kuntotutkimukset
  • Apua tuotteiden valintaan
  • Asennuspalvelun

Ennen remontin aloittamista on syytä kartoittaa hyvin lähtötilanne ja tehdä suunnitelma korjaustarpeista. Tarjoamme kattavan valikoiman tutkimus- ja kartoituspalveluita yhteistyökumppanimme kanssa.

Ota yhteyttä lähimpään K-rautaan, niin käydään läpi tilanteesi ja katsotaan mistä kannattaa aloittaa.

K-raudan energiaosaaja suosittelee:

1. Asu mukavasti

 

Energiatehokkuus ei tarkoita asumismukavuudesta tinkimistä - päinvastoin. Energiatehokkaassa kodissa on sopivan lämmin, veto ei kiusaa, melu pysyy ulkona ja sisäilma on raikasta ympäri vuoden. Samalla kun pienennät energialaskua, saat myös viihtyisämmän kodin

 2. Säästä energiaa

 

Energiatehokkaat ratkaisut maksavat itsensä takaisin. Hyvä lämmöneristys, tiiviys ja hallittu ilmanvaihto vaikuttavat suoraan energialaskuun. Energiatehokkaassa kodissa energian hinnannousu tuntuu vähemmän ja talon arvo kasvaa ajan myötä. Energiatehokas koti saa myös hyvän energiatodistuksen

 3. Huolehdi ympäristöstä

 

Rakennusten lämmitys aiheuttaa yli kolmanneksen kasvihuonepäästöistämme. Järkevä energiankäyttö vähentää ympäristön kuormittumista ja hidastaa ilmastonmuutoksen etenemistä. Jokainen energiatehokas ratkaisu on sijoitus tulevaisuuteen. Haluamme auttaa suomalaisia tekemään kestävään asumiseen tähtääviä valintoja.

Muista kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennystä saa oman asuntonsa tai vapaa-ajan asuntonsa kunnossapidon tai perusparannuksen palkkakustannuksista ja korvauksista.

Lisätietoja kotitalousvähennyksistä: www.vero.fi

Lue 6 vinkkiä energiatehokkaaseen kotiin>>