Hyödynnä kotitalousvähennys

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kokeile K-raudan kotitalousvähennyslaskuria ja arvioi kotitalousvähennyksesi määrä.

Kun teet kunnossapito- ja perusparannustöitä kotiin tai vapaa-ajan asuntoon, muista kotitalousvähennys. Voit hakea sitä myös K-raudan Remonttipalvelun toteuttamista töistä. Kalenterivuosikohtainen omavastuu on 100 euroa ja vähennyksen enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö.

Vähennyskelpoista työtä ovat esim. keittiön, kylpyhuoneen ja muiden huonetilojen remontit, aidan rakentaminen sekä rakennuksen ulkopintojen korjaus ja maalaus. Omakotitalossa kotitalousvähennystä saa myös lämmitysjärjestelmän, sähköjen tai putkiston uusimisesta sekä ilmanvaihtokanavien puhdistamisesta. Kotitalousvähennystä myönnetään vain työn osuudesta.

Alla oleva laskuri tarjoaa suuntaa antavan laskelman kotitalousvähennyksen määrästä. Lisää tietoa saat vero.fi:stä. Tutustu myös taulukkoon, joka kokoaa yhteen erilaisia kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä.

K-raudan kotitalous­vähennys­laskuri

Onko sinulla puoliso, joka on myös oikeutettu vähennykseen?
Huomaa, että omavastuuosuus vaikuttaa puolison kanssa jaetun kotitalousvähennyksen määrään.

Työn osuus (sis. alv)
Kotitalous­vähennys yhteensä


Laskuri laskee K-raudassa teetetyn työn kotitalousvähennyksen arvon. Tarkista kuitenkin viimeisin tieto kotitalousvähennystä koskien osoitteesta vero.fi. K-rauta ei vastaa mahdollisista muutoksista.

Katso myös nämä palvelut

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}