Pertti on tyytyväinen K-raudan remonttipalveluun

Pertti on tyytyväinen K-raudan remonttipalveluun

Lue Pertin tarina kokonaisvaltaisesta remontista, joka onnistui K-raudan remonttipalvelulla

Viime keväänä päätin remontoida vanhempieni vanhan asunnon lattiasta kattoon. Ajatus oli, että saisin huoneistosta itselleni loppuelämän kodin. Varasin henkilökohtaisen ajan netin kautta K-rautaan. Halusin avaimet käteen ratkaisun, jotta selviän itse helpolla eikä tule myöhemmin yllätyksiä kustannusten kanssa.

Kyseessä oli kuitenkin iso projekti, kolmiosta oli tarkoitus tehdä kaksio. Se tarkoitti seinien kaatamista ja koko tuloilmaputkistokin piti suunnitella uudelleen. Vähän mietitytti kenelle tällaisen projektin uskaltaa antaa.

Lopputulos oli juuri sellainen kuin osasin myyjän puheiden pohjalta odottaakin, eli erinomainen.

 

Tavattuani K-raudan myyjän, hän tuli paikan päälle mittailemaan ja suunnittelemaan. Periaatteessa vain ikkunat, ulko-ovi ja parvekkeenovi jäivät, muut meni uusiksi. Pyysin kokonaistarjouksen. Remonttimyyjän kanssa käytiin remonttivaiheet läpi ja hän selitti mistä osista remonttikokonaisuus muodostuu. Olin luottavainen, tuli tunne että mitään ei unohdeta.


Oma myyjä pysyi mukana remontin alusta loppuun ja oli aina tavoitettavissa. Projektin aikana hän näytti kuvia vastaavanlaisista remonteista ja kertoi niiden vaiheista. Se auttoi hahmottamaan, missä mennään. Tuloilmaputkiston uudelleensuunnittelu oli haastavinta, mutta siinäkin onnistuttiin kokeneen IV-suunnittelijan avulla. Sisustussuunnittelun teki myös K-raudan ammattilainen. Vaikka itselläni onkin silmää sisustukselle, niin ammattilainen osasi nähdä asiat uudella tavalla ja ehdottaa asioita, joita itselleni ei olisi tullut mieleen.

 

Lue lisää K-raudan remonttipalvelusta >>