Remonttipalvelu

Remonttipalvelu

Me hoidamme remonttisi alusta loppuun!

Kaikkea  ei tarvitse tehdä itse. Me hoidamme remonttisi ja pidämme huolta, että se sujuu helposti ja vaivattomasti sekä aikataulu ja budjetti pysyy - se on ihan okei, ettei huvita tai löydy projektimestarin hattua itseltään.  Aloita haaveilemasi remontti jo tänään ja liity tyytyväisten K-Raudan remonttipalvelun asiakkaiden joukkoon!

Näin homma etenee:

  1. Haaveile unelmiesi lopputuloksesta
  2. Varaa henkilökohtainen ja ilmainen palveluaika K-Rautaan kätevästi verkosta. Kerro meille haaveistasi ja me pääsemme suunnittelemaan niiden toteuttamista. Voit myös pyytää suoraan K-Raudan tarjouksen remontillesi>>
  3. Sovitaan yhdessä remontin toimenpiteistä, aikataulusta ja budjetista
  4. Nauti remontista - me pidämme huolen projektistasi
  5. Käytä ja kiitä - ei turhaa säätöä vaan hermojen säästöä!

 

 

Millaisesta remontista haaveilet? Remonttipalvelulla onnistut

Muun muassa näitä palveluja tarjoamme. Mutta mikä ikinä onkaan remonttitarpeesi, niin haetaan sille yhdessä ratkaisu.

Tarjoamme  myös rahoituksen remontillesi ‒ valitse sinulle sopivin kuukausierä

K-Raudan rahoituspalvelulla voit toteuttaa kerralla unelmasi vaivattomasti ja joustavasti pienellä kuukausimaksulla. Ensimmäisten 6 kuukauden laskut ovat korottomia, maksat vain käsittelymaksun 6 €/kk. Lisäksi saat Plussaa remontistasi. Lue lisää K-Raudan rahoituspalvelusta >>

Mikä on Remonttimestari? 

K-Rauta Remonttimestari ottaa vastuun remontistasi. Hän on remonttisi projektinjohtaja, joka hoitaa yhteydenpidon sinuun ja urakoitsijaan. Voit olla häneen yhteydessä kaikissa remonttiisi liittyvissä asioissa.

Miksi Remonttimestari?

  • Ei enää huonoa työnjälkeä. Remonttimestari varmistaa, että luottotekijät hoitavat remonttisi suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn saakka.
  • Ei enää venyviä aikatauluja tai huonoa projektinhallintaa. Koko remontti koordinoidaan mobiilisovelluksella, jonka avulla voit seurata, että remonttisi etenee sovitulla tavalla.
  • Ei enää epämääräisiä sopimuksia ja oletuksia. Remontin työn ja materiaalien hinnoittelu on täysin avointa ja jaettu remontin eri vaiheisiin.

Jätä siis luottavaisesti remonttisi meidän hoidettavaksemme ja keskity nauttimaan lopputuloksesta.