Remonttipalvelu

Remonttipalvelu

Me hoidamme remonttisi alusta loppuun!

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. K-Rauta remonttipalvelu auttaa projektisi suunnittelusta onnistuneeseen lopputulokseen. Halutessasi hoidamme koko homman alusta loppuun - sinä saat mielenrauhan ja avaimet käteen.

Materiaalit pieneen tai suureen muutokseen valitset laajasta valikoimastamme yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa. Luottotekijämme rakentavat ideasi todeksi sovitussa aikataulussa, eivätkä kustannukset karkaa kun saat selkeän arvion toteutuksen loppusummasta ennen töiden käynnistymistä.

Kaikki yhteistyökumppanimme kuuluvat Suomen Tilaajavastuu Oy:n Zeckit-palveluun ja voit hakea tehdystä työstä myös kotitalousvähennyksen. Yllättävän helppoa – joko aloitetaan?

Varaa aika asiantuntijallemme

Liity K-Rauta remonttipalvelun tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja aloita varaamalla maksuton palveluaika K-Rauta-kauppaan. Tapaamisessa käydään läpi remonttitarpeesi ja suunnitellaan materiaali- ja ratkaisuvaihtoehdot aina toteutukseen asti.

* Varmista, että projektisi menee kerralla maaliin! Varaa ilmainen palveluaika asiantuntijalle, joka opastaa ja neuvoo sinua eteenpäin projektissasi.

 Voit myös pyytää suoraan K-Rauta-kauppasi tarjouksen remontillesi.>>

 

Tiesithän että saat K-Raudasta myös rahoituksen mittatilauksena?

K-Rauta rahoituspalvelulla maksat remonttipalvelun työn ja projektisi materiaalit joustavasti pienellä kuukausimaksulla. Ensimmäisten kuuden kuukauden laskut ovat korottomia ja maksat vain käsittelymaksun 6 euroa/kk. Lisäksi saat Plussaa remontistasi.

Lue lisää K-Rauta rahoituspalvelusta.