Hae testaajaksi ammattilainen

Hae testaajaksi ammattilainen

Hae nyt mukaan kokeilemaan työmaalla joko Laserlinerin lämpökameraa tai Makitan laikkaleikkuria. Valitse mieleisesi uutuustuote ja hae testaajaksi! Valittu testaaja saa tuotteen itselleen veloituksetta. Hyödyt siis jopa 1290 euroa!

UUTUUS! LÄMPÖKAMERA LASERLINER THERMOCAMERA CONNECT

Rakennusteollisuuteen, sähkötekniikkaan ja koneenrakennukseen sopiva Laserlinerin lämpökamera WLAN-yhteydellä. Kameran tiedonsiirto ja ohjaus toimivat WLAN-verkon kautta.

Tuotteen arvo 1290 euroa, valitulle testaajalle tuote veloituksetta!

UUTUUS! LAIKKAKATKAISUKONE MAKITA DLW140Z JA AKKUPAKETTI MAKITA POWERPACK 2X5,0AH DC18RD

Akkukäyttöinen laikkakatkaisukone Makitalta hiiliharjattomalla moottorilla nopeaan katkaisuun. Kantokahva, kipinäohjain, säädettävä katkaisusyvyys ja pikakiristysvaste. Runkomalli. Saat lisänä mukaan Makitan Powerpack-akkupaketin kantolaukussa kahdella akulla ja laturin 45 minuutin latausajalla, jotta pääset heti kokeilemaan tuotetta työmaalla.

Paketin arvo 608 euroa, valitulle testaajalle paketti veloituksetta!

Testaaja saa pitää tuotteen sillä ehdolla, että hän toimittaa K-Raudan käyttöön raportin tuotteen testauskokemuksista. Raportilta on käytävä ilmi seuraavat asiat:

  • Käyttökokemukset tekstilauseina
  • Hyvälaatuisia valokuvia testauksesta (vähintään 4 kpl eri tilanteista, määrää ei rajattu)
  • Työkohde & työvälineet
  • Työvaiheet
  • Käyttökokemukset
  • Taustatiedoksi tietoa karkealla tasolla testaajan työkohteista (minkä tyyppisiä työkohteita on tullut tehtyä) ja käyttämistä työkaluista tms.
  • Jos haluat toimittaa lisäksi videon, niin huomioithan, että se on vaakasuuntaisesti kuvattu (lisäämme sen K-Raudan YouTube-tilille ja testaustulostesi yhteyteen K-Rauta PRO testitulosten sivulle)
  • Loppuarvio tuotteesta

Katso arvonnan säännöt >

Ilmoittaudu pian mukaan! Hakuaika päättyy 27.11.2019. Yksi onnekas pääsee testaamaan Laserlinerin lämpökameraa ja toinen Makitan laikkakatkaisukonetta akkujen kera.
Valitse kumpaa haluaisit testata
Ole hyvä ja täytä vielä yhteystietosi. Testituotteen nouto tapahtuu sinua lähimmästä olevasta K-Raudasta.
Säännöt