Tuotetesti: Akkukulmahiomakone BOSCH GWS 18V-10 PSC SOLO ja laturipaketti

Tuotetesti: Akkukulmahiomakone BOSCH GWS 18V-10 PSC SOLO ja laturipaketti

Akkukulmahiomakone vai johdollinen malli? Katso, mitä mieltä rakennusalan ammattilainen oli testatessaan Boschin uutta akkukulmahiomakonetta.

Boschin uusi GWS 18V-10 PSC SOLO akkuhiomakone jatkaa tuttua Boschin laadukasta
mallisarjaa tuomalla paljon uusia hyödyllisiä ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Muutaman viikon kokeilun jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että akkuhiomakoneet ovat ottaneet suuria harppauksia kohti verkkovirtaa käyttäviä hiomakoneita ja tulevaisuudessa tulevatkin varmasti olemaan yleisempiä muun muassa paremman työturvallisuuden ansiosta.

Huomiot Boschin akkukoneen käytöstä

Konetta käyttäessämme olemme kiinnittäneet huomiota koneen tehokkuuteen, työturvallisuuteen ja akkujen kestoon. Näiltä kaikilta osa-alueita Bosch GWS 18V-10 PSC suoriutui äärimmäisen hyvin. Jopa odotettua paremmin! Pääsimme käyttämään konetta myös paikoissa, joihin tavallista verkkovirtakulmahiomakonetta ei turvallisuuden vuoksi saa edes viedä. Tässäkin tapauksessa akkuhiomakone oli ainoa vaihtoehto. Plussaa kone saa myös laikan vaihtamisen helppoudesta. Pikalukitus painonapilla on erinomainen ratkaisu, sillä silloin ei erillistä avainta tarvita. Kädensija ja kahva saavat myös pisteet. Molemmista saa hyvän otteen, joten kädet eivät pääse lipsumaan, mikä saattaisi muuten aiheuttaa vaaratilanteen.

Akkukulmahiomakoneen kehityskohteet

Kehityskohteita mielestämme olisi koneen liipaisimessa sekä mobiiliapin ominaisuuksien määrässä. Toisaalta liipaisin saattaa olla tottumiskysymys, mutta mielestämme tavanomainen lukittava liipaisin on parempi. Mobiiliapin ominaisuuksien määrää voisi myös mielestämme lisätä esimerkiksi lisäämällä mukaan akun arvioidun käyttöajan ja akun kunnon tiedot.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 1