Tuotetesti: Akkumonitoimikone Fein Supercut AFSC18QSL puusarjalla

Tuotetesti: Akkumonitoimikone Fein Supercut AFSC18QSL puusarjalla

REIM Tekniikan ammattilaiset testasivat monikäyttöisen Fein Supercut akkumonitoimikoneen puusarjan kera. Tutustu testin vaiheisiin!

Pitkän yhtenäisen lattialistan katkaisu nätisti ja nopeasti lattian tutkimusreiän tekemistä varten. Terän asettaminen paikalleen on helppoa ja terän vaihtaminen kesken työn on nopeaa ja näppärää pikalukituksen ansiosta.

Lista katkaistaan, jotta muovimattoa voidaan nostaa. Listan katkaisu on helppoa ja lähes pölytöntä.

Lattian avaus vuotopaikan vierestä. Pinnan lastulevy avautuu nopeasti, helposti ja siististi. Kone ei pölytä ja työ voidaan suorittaa ilman isompia lisälaitteita.
 

Pöytälevyn (noin 90 cm x 1 m) hionta ja levyn terävän reunan pyöristys

Imurin kanssa työ sujuu pölyttömästi. Laitteeseen on saatavilla imurisuulake, mutta sitä ei työssä ollut nyt mukana. Imuria pidettiin toisessa kädessä ja Feiniä toisessa.

Kone toimii hienosti ja työ sujuu nopeasti. Akun kesto hieno. Hieman laitteen moottorin puoli lämpiää pidempiaikaisessa työstössä. Johto ei ole tiellä ja sitä ei tarvitse hiotessa varoa.

Kattolevyn avaus tutkimusta varten. Kone toimii hienosti ja levyt avautuvat siististi ja nopeasti. Imurin kanssa työ on siistiä.

Hätä ei lue lakia. Käsienpesuallas putosi seinältä ja laatoitus pitää saada kauniisti irti paikkausta varten. Kyseiseen toimintoon on olemassa oma teränsäkin, mutta sitä ei juuri nyt ollut mukana. Saumojen avaus sujui hienosti!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0