Tuotetesti: Dewalt sekoituskone DCD240X2 54V 2X9AH

Tuotetesti: Dewalt sekoituskone DCD240X2 54V 2X9AH

Rakennusalan ammattilainen testasi Dewaltin uuden sekoituskoneen DCD240X2 54V 2X9AH:n työmaakohteessa Consti Talotekniikan linjasaneeraus työmaalla Tampereella. Katso testin tulokset!

Paketin sisältö:

Paketissa tuli sekoituskone, vispilä, kaksi akkua, laturi, kaksi avainta vispilän kiinnittämiseen ja kangaskassi.

Ensituntuma Dewalt sekoituskoneesta:

Heti kun koneen sai käteen, niin se tuntui jämäkältä ja laadukkaalta.
Akuille muutaman tunnin ensimmäinen lataus, vispilä kiinni ja ensimmäinen sekoitus helpolla LR+ kipsitasoitteella. Sitä kone jaksoi sekoittaa helposti kaikilla nopeuksilla.

Koneen käynnistys liipaisin on on/off -tyyppinen, mutta kone käynnistyy pehmeästi ilman nykäisyä. Kierrosnopeutta säädetään kätevästi peukalolla viisi askelmaisen rullan avulla. DeWalt sekoituskone sopii käteen erittäin hyvin muotoiltujen kahvojen ansiosta.

Käyttöhavainnot:

Koneen mukana toimitetaan iso laskeva vispilä, jonka vaihdoin nostavaan vispilään, jolla olen itse tottunut sekoittamaan enemmän. Seuraavaksi testiin saneerauslaasti, jonka kanssa ei mitään ongelmaa ja sen jälkeen 6000 lattiamassa, joka vaatii koneelta jo paljon. Tätäkin haastavaa tavaraa DeWalt jaksoi sekoittaa ongelmitta.

Aluksi arvelutti akkujen kesto, mutta kahdella akulla sekoittaa useamman kymmentä säkkiä vaikka lattiamassaa. Akun latausaika on vähän reilun tunnin, joten kahdella akulla pärjää todella hyvin. Ja tässä koneessa, niin kuin monessa muussakin se johdottomuus on todella iso plussa. Akkujen varauksen näkee akuista nappia painamalla, jolloin kolmeportainen varaustilan näyttö aktivoituu. Akku on koneessa kiinni omassa kotelossaan suojakannen alla. Sekoituskone tuntuu tasapainoiselta vaikka on johdollista hieman painavampi. Tämä kone ottaa varmasti paikkansa sekoituskoneiden rinnalla tai jopa korvaa ne.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0