Tuotetesti: Etäisyysmittalaite Bosch GLM 120 C

Tuotetesti: Etäisyysmittalaite Bosch GLM 120 C

Lue rakennusalalla työskentelevän ammattilaisen kokemukset Boschin etäisyysmittalaitteesta. Tuotteen löydät K-Raudan valikoimista.

Laitteen käyttöönotto ja huomiot

Ensin oli pieniä hankaluuksia ja vähän aikaa meni, jotta pääsi sisälle siihen miten Boschin etäisyysmittalaite toimii ja mistä löytyvät kaikki loistavat edistykselliset toiminnot. Asensin Boschin applikaation tablettiin ja yhdistin bluetooth-yhteydellä mittalaitteen tablettiini, niin kokonaisuus aukesi ihan eri tavalla. Yhdessä mittalaite ja tabletti ovat osoittautuneet loistavaksi yhdistelmäksi pohjapiirustuksien, mittaustuloksien ja valokuvien osalta.

Itse teen urakkalaskentaa ja urakkakohteiden dokumentaatiota päivittäin ja tämä Boschin tarjoama kokonaisuus on ollut loistava apu kyseisten töiden tekemiseen. Jopa siinä määrin, että olen voinut asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa istua palaverissa ihan jossain muualla kuin urakkakohteessa, koska olemme voineet puhua kohteesta ilman lisäselvittelyä ja lisäkäyntejä, sillä kaiken dokumentaation ja valokuvat mittaustuloksineen olen pystynyt esittelemään vaivattomasti.

Miksi Boschin etäisyysmittalaite?

Nyt yksi laite riittää, kun ennen tarvittiin mittari, kamera sekä kynää ja paperia, jotta sai kaiken muistiin. Enää ei tarvitse kantaa salkullista tavaraa mukana, kun menee kohdekäynnille. On myös helppo luoda projekti Boschin omaan suunnitteluohjelmaan (tabletille), ja siirtää projektitiedot mittalaitteesta kyseiseen ohjelmaan, kätevää!

Olen myös kokeillut laitetta vessan kaatojen tarkastukseen ja olen jopa saanut toimimaan senkin, käyttämällä kulma-aste- ja etäisyysmittaustuloksia sekä tietenkin valokuvaus-ominaisuutta, jolloin mittapistekin on tullut valokuvaan.

Suosittelen Boschin GLM 120 C etäisyysmittalaitetta kaikille, jotka työskentelevät vähänkin suunnittelun, mitoituksien ja urakkalaskennan parissa.

Lisätietoa Boschin GLM 120 C etäisyysmittalaitteesta

Tuote on ammattikäyttöön tarkoitettu ja sen kantama on 120 metriä. Tämä Boschin etäisyysmittalaite on erinomainen työväline vaativissa käyttöympäristöissä, huonoissa näkyvyysolosuhteissa sekä erityisesti pitkien etäisyyksien mittauksissa ulkokäytössä. Laitteessa on hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pinta-alojen ja tilavuuksien mittaus sekä pythagoras. Mittaustulokset on helppo dokumentoida.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 1 Ei 0