Tuotetesti: Laikkaleikkuri DeWalt DCS690X2

Tuotetesti: Laikkaleikkuri DeWalt DCS690X2

DeWaltin uusi laikkaleikkuri pääsi ammattilaisten käsissä testiin työmaalla, jossa sillä leikattiin muun muassa asfalttia. Tutustu tuotetestin tuloksiin tarkemmin!

Olemme nyt testailleet DeWaltin laikkaleikkuria työmaalla Helsingissä ja henkilökuntamme on tykännyt käyttää Dewaltia todella paljon. Asentajat kehuivat Dewaltin keveyttä ja tehoa.

Meillä on kaksi kappaletta bensamoottorisia Husqvarna-merkkisiä timanttisahoja ja kiireaikaan ollaan vielä vuokrattu yksi tai kaksi sahaa lisäksi.

Aluksi olin ajatellut, että pihaporukka tulee tarvitsemaan leikkuria vain pihalaattojen ja kivien leikkaamiseen, mutta DeWaltin laikkaleikkuri on kelvannut myös meidän kadunsahauksen ryhmälle, joka sahaa erikokoisilla sahoilla asfalttia satoja metrejä päivässä.

Työmaamme on yleensä jopa 5 kilometriä pitkä asuinalue ja silloin tällöin leikkuria joutuu kantamaan useita satoja metrejä työmaan sisällä paikasta toiseen, eli akkukäyttöisen leikkurin keveys on todella hyvä asia.

Bensamoottorisen sahan kanssa saa kantaa myös bensakanistereita mukana, mikä on raskasta ja pienkonebensa on myös aika arvokasta.

Pienen kokonsa ansiosta laikkaleikkuria pystyy kuljettamaan helpommin myös työkoneen kyydissä.

Laikkaleikkurin akku on kestänyt hyvin ja meillä on huoltoautossa kokoajan toinen akku latauksessa.


Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 1