Tuotetesti: Märkä-kuivaimuri Kärcher NT 30/1 TACT TE L käytössä omakotityömailla

Tuotetesti: Märkä-kuivaimuri Kärcher NT 30/1 TACT TE L käytössä omakotityömailla

Rakennusalan ammattilainen testasi Kärcherin märkä-kuivaimurin NT 30/1 TACT TE L -mallin työkohteissa. Katso koneen plussat ja miinukset! Tuoteen löydät K-Raudasta.

Märkä-kuivaimuri pääsi meillä Decorative Pro Oy:ssä heti tosi toimiin laatikosta poistamisen jälkeen. Imuria testattiin keskikokoisilla omakotitalo-työmailla eri työtilanteissa ja se osoittautuikin aika päteväksi.

Imurin käyttöönotto oli helppo

ja nopea, mitä kiireinen yritys osaa arvostaa. Paketista pois, letku kiinni imuriin ja suulake sekä putki paikoilleen ja töihin. Työtilanteista imuri suoriutui loistavasti tehonsa ja monipuolisuutensa ansiosta. Kehuja tuli kaikilta, jotka imuria kokeilivat ja se ei kertaakaan tukkeutunut tai menettänyt tehoaan betonipölyäkään imettäessä.

Lisävarusteet ja hyvät säätöominaisuudet sekä ”tamppaus”, jolla imuri puhdisti oman suodattimensa säännöllisesti, helpottivat työtä. Iso säiliö takasi sen, että ei tarvinnut olla kokoajan vaihtamassa pölypussia. Imurilla imettiin puupurua, betonipölyä, hiekkaa, kiviä ja styroksia. Imuria käytettiin normaaliin työmaasiivoukseen, tietyissä työtilanteissa tarvittavaan akuutimpaan siivoukseen ja automatiikan kanssa sirkkeliin kytkettynä. Automatiikka pelasi erittäin hyvin ja oli helppo yhdistää omalla siihen tarkoitetulla lisävarusteellaan.

Märkä-kuivaimurin plussat ja miinukset

+ Ammattimainen
+ Hyvä imuteho
+ Riittävän kokoinen isollekin työmaalle
+ helposti liikuteltava
+ ”Tamppaus”
+ Lisävarusteet
+ Automatiikka
+ Pitkä sähköjohto
+ Pitkä imuletku
+ Helppo pölypussin vaihto
- Heikot ”sähköiskut” kun imetään karkeampaa kivipölyä, metallinen imuvarsi

Kaiken kaikkiaan loistava suoritus ja ammattimainen ote siivoukseen. Tämä imuri sopii kaiken kokoisille työmaille, siivousyrityksiin, auton puhdistuksiin, liiketiloihin sekä mihin vain missä tarvitaan ammattitason imuria.

Kokemuksemme perusteella voimme suositella MÄRKÄ-KUIVAIMURI KÄRCHER NT 30/1 TACT TE L -mallia.

- Jani Perho, työnjohtaja/kirvesmies Decorative Pro Oy

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0