Tuotetesti: Reppuimuri Makita DVC261ZX1 ja akkulaturipaketti

Tuotetesti: Reppuimuri Makita DVC261ZX1 ja akkulaturipaketti

Rakennusalan ammattilainen testasi Makitan reppuimuria akkujen kera työkohteessa. Katso testin tulokset!

Ensihuomiot reppuimurista

Imuri on kevyt ja näppärä, kuitenkin laadukas eikä lelumainen. Kävin kohteessa, jossa ei ole sähköjä lainkaan, niin akkukäyttöiset ovat minulle ehdottomia. Joten Makitan reppuimuri mallia DVC261ZX1 oli pelastus, kun koko kohde piti imuroida ennen ja jälkeen asennuksien.

Imurointi onnistui mainiosti, kun suulake vastasi ns normaalin imurin kokoa. Imuteho oli riittävä akkujen ollessa täysi, mutta niiden hiipuessa imu tehokin luonnollisesti vähän heikkeni. Myös imurissa oleva valo osoittautui näppäräksi.

Mies imuroi puulattiaa Makita reppuimurilla

Reppuimuri ulkotöissä ja kerrostalokohteessa

Ulkotöissä oli mahtavaa, kun ei tarvinnut pitkiä jatkoroikkia viritellä vaan akut kiinni ja imuroimaan. Siinä säästi hyvin aikaa ja olin jälleen tyytyväinen imurin olemassaoloon.

Kerrostalokohteissa missä liikutaan nopealla temmolla asunnosta toiseen, pysyi reppu mukana ja siivottiin paikat heti asennuksen jälkeen, ei tarvinnut käydä jälkikäteen imuroimassa eikä kanniskella mukana rikkaimuria.

Mies imuroi keittiön tiskipöytää Makita reppuimurilla

Hyvää ja pieni parannusehdotus

Reppuun tottui nopeasti ja sai kädet vapaaksi muille työkaluille. Repun vyötärökiinnitys oli sopivalla korkeudella, että pystyi käyttämään asennusliivien taskuja.

Jos jotain moitittavaa tahtoo sanoa, niin lamppu voisi olla kaksivaiheinen toisen ollessa vielä kirkkampi.

Makitan reppuimuri tulee olemaan lähes jokapäiväisessä käytössä jatkossakin!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä 0 Ei 0