TIKKURILA

ÄSSÄ 1 KATTO- JA POHJAMAALI 18L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 501089440

EAN: 6408070067062

Tikkurilan Ässä 1 on täyshimmeä, ammattimaiseen käyttöön soveltuva pohja- ja sisäkattomaali. Ässä 1 sopii vaativiin kohteisiin ja tarttuu haastavillekin pinnoille. Vesiohenteinen Ässä 1 soveltuu pohjamaalaukseen ja kattojen maalaukseen...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Ässä 1 on täyshimmeä, ammattimaiseen käyttöön soveltuva pohja- ja sisäkattomaali. Ässä 1 sopii vaativiin kohteisiin ja tarttuu haastavillekin pinnoille.

Vesiohenteinen Ässä 1 soveltuu pohjamaalaukseen ja kattojen maalaukseen sisätiloissa, joissa maalilta vaaditaan hyvää pitokykyä ja rasituksenkestoa, esimerkiksi keittiöissä, potilashuoneissa, porrashuoneissa ja yleisötiloissa. Ässä 1:llä voi maalata myös sinkkipintoja. Tuote on suunniteltu erityisesti suurten pintojen ruiskumaalaukseen, mutta se tasoittuu hyvin myös muilla työvälineillä. Ässä 1 soveltuu uusille ja aikaisemmin maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä.

Ässä 1 on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta: sille on myönnetty M1- ja Joutsenmerkki.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: imeville pinnoille 5–7 m²/l, imemättömille pinnoille 9–11 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 35 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali ruiskulla, telalla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Siro 2:lla maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla.

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pintamaali, tasoite, maaliruisku, telat, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 23,22 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 30.0 x 31.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle