TIKKURILA

ÄSSÄ 7 REMONTTIMAALI 18L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 501089443

EAN: 6408070067017

Tikkurilan Ässä 7 on himmeä, ammattilaiskäyttöön soveltuva maali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Ässä 7 on oikea valinta, kun maalilta vaaditaan erittäin hyvää kulutuksen ja pesun kestoa. Vesiohenteinen, himmeäkiiltoinen Ässä 7 soveltuu...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Ässä 7 on himmeä, ammattilaiskäyttöön soveltuva maali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Ässä 7 on oikea valinta, kun maalilta vaaditaan erittäin hyvää kulutuksen ja pesun kestoa.

Vesiohenteinen, himmeäkiiltoinen Ässä 7 soveltuu seinien ja -kattojen maalaukseen kovalle kulutukselle joutuvissa sisätiloissa, esimerkiksi porraskäytävissä ja julkisissa tiloissa. Sillä voi maalata sekä uusia että aikaisemmin maalattuja betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypintoja. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä.

Ässä 7 on ympäristöystävällinen ja vähäpäästöinen valinta: sille on myönnetty M1- ja Joutsenmerkki.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: imeville pinnoille 5–7 m²/l, imemättömille pinnoille 9–11 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta laimennetulla maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly ja pohjamaalaa tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Ässä 7:llä maalatut pinnat voi huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla.

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pohjamaali, tasoite, maaliruisku, telat, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 24,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 30.0 x 31.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Käyttö Sisälle
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi