GNOSJÖ KLIMATPRODUKTER

ÖLJYTÄYTTEINEN LÄMMITIN 400W BIM-TERMOSTAATTI

Tuotenumero: 500799592

EAN: 7317121383008

Laadukas 400 W:n öljytäytteinen sähkölämmitin lämpenee käytössä tasaisesti koko pinnalta tarjoten miellyttävää lämpöä tehokkaasti energiaa säästäen. Se on käytössä täysin hajuton ja äänetön. Termostaatin avulla lämmitystehoa on helppo säätää...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Laadukas 400 W:n öljytäytteinen sähkölämmitin lämpenee käytössä tasaisesti koko pinnalta tarjoten miellyttävää lämpöä tehokkaasti energiaa säästäen. Se on käytössä täysin hajuton ja äänetön. Termostaatin avulla lämmitystehoa on helppo säätää tarpeen mukaiseen lämpötilaan.

Kaksoismetallitermostaatilla varustettu sähkölämmitin on erittäin tarkka ja täysin äänetön. Lämpötilan säätäminen on helppoa selkeän numeroasteikon avulla. Termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi, ja lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Termostaatti on varustettu ylikuumenemissuojalla.

• Teho 400 W
• Öljytäytteinen sähkölämmitin
• Bi-metallinen termostaatti ja ylikuumenemissuoja
• Mukana kiinnikkeet seinälle tai lattiaan
• Paino 7 kg

Pistotulppajohdolla varustetun lämmittimen voit itse liittää sähköverkkoon, etkä tarvitse sähkömiehen apua asennukseen. Lämmittimen mukana toimitetaan seinä- ja lattiakiinnike, joilla lämmitin voidaan helposti asentaa haluttuun paikkaan.

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 107.0 x 35.0 x 8.5 cm
Korkeus (cm) 30
Sisältää termostaatin Kyllä
Teho (kW) 0,4
Jännite (V) 230
Kotelointiluokka (IP) IP21
Leveys (cm) 90