Aidat

Punainen tupa ja puinen pihapiiriä kiertävä aita sopivat klassiseen suomalaiseen maisemaan. Puiset aitaelementit ja aidan tolpat ja hatut löydät K-Raudan valikoimasta.

Aita tuo turvaa pihalle

Puinen aita on paitsi kaunis pihan ryhdittäjä, myös käytännöllinen ja turvallinen elementti pihallasi. Voit jättää huoletta lapset leikkimään pihalle, kun aidattu alue pitää liikenteen turvallisesti aidan toisella puolella. Aita toimii myös näkösuojana ja mahdollistaa rauhallisen oleskelun kotipihalla.

Valmis aitaelementti helpottaa aidan rakentamista

Onko toiveissasi ristikolla koristeltu aitaelementti vai perinteinen aitaelementti, jonka jokainen aitalauta seisoo ryhdikkäässä rivissä toisensa vieressä? Yhdistä valitsemasi asennusvalmis puinen aitaelementti, aitatolppa ja tolpan jalka saumattomasti toisiinsa ja saat puutarhaan juuri oman näköisesi aidan. Viimeistele kokonaisuus valitsemalla makuusi sopiva pyöreä tai vaikkapa neliskulmainen tolpanhattu. Valitse aitaelementin tiheys tarkoituksensa mukaan. Tiheä aita pitää katseet poissa pihalta ja antaa rauhaa niin lasten leikeille kuin grillijuhlille ystävien kanssa.

Aita viimeistee pihasi tyylin

Maalaa halutessasi puiset aitaelementit päärakennukseen sopivalla sävyllä tai tee aidasta persoonallinen pihan piristys kirkkaiden ja iloisten värien avulla. Miksi et rakentaisi lapsille omaa aitaa vaikkapa leikkimökin ympärille? Jokaisen aitalaudan maalaaminen eri sävyllä tuo auringon sateiseenkin leikkipäivään. Viimeistele vielä värittämällä aitatolpat ja tolpanhatut omilla suloisilla sävyillään.

Puiset aitaelementit tekevät aidan rakentamisesta vaivatonta ja mukavaa. Varaa rakentamiseen aurinkoinen ilma ja iloista mieltä ja aitaelementti toisensa jälkeen asentuu kuin tanssi.

K-Raudan valikoimasta löydät myös metalliset aitaverkot ja portit.

51 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta