GROHE

AMME-/SUIHKUTERMOSTAATTI GROHE PRECISION START 34598000

Tuotenumero: 501470272

EAN: 4005176323553

GROHE Precision Start -termostaatit ovat suositeltuja etenkin moderneihin kylpyhuoneisiin. Ne sopivat muotoilultaan erinomaisesti kaikkiin GROHE-pesuallashanoihin ja -suihkuihin. GROHE Start -termostaatti on turvallinen ja ergonominen. GROHE...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Precision Start -termostaatit ovat suositeltuja etenkin moderneihin kylpyhuoneisiin. Ne sopivat muotoilultaan erinomaisesti kaikkiin GROHE-pesuallashanoihin ja -suihkuihin. GROHE Start -termostaatti on turvallinen ja ergonominen.

GROHE StarLight -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. GROHE EcoJoy -energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja energiakustannuksia.

Huipputarkka GROHE TurboStat -termostaattitekniikka huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta lisäten käyttömukavuutta ja pienentäen energiankulutusta. Lämpötilarajoitin on asetettu 38 °C, jolloin myös perheen pienempien on turvallista käyttää termostaattia. Rajoittimen ansiosta termostaatista ei tule vahingossa liian kuumaa vettä. Saat tarvittaessa kuumempaa vettä kun painat painikkeen alas ja käännät lämpötilasäädintä.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 3,99 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 39.0 x 20.0 x 11.5 cm