GROHE

AMME/SUIHKUTERMOSTAATTI GROHE NEW TREND 34227002

Tuotenumero: 501498758

EAN: 4005176323492

Nauti virkistävästä suihkusta. Ihanteellinen termostaatti kaikenlaisille käyttäjille, lapsista senioreille. Ergonomisesti muotoillut metallikahvat, GROHE TurboStat® teknologia ja vettä säästävä Eco-toiminto. Huipputarkka GROHE TurboStat...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 239,00 € / kpl 192,74 € / kpl

Nauti virkistävästä suihkusta. Ihanteellinen termostaatti kaikenlaisille käyttäjille, lapsista senioreille. Ergonomisesti muotoillut metallikahvat, GROHE TurboStat® teknologia ja vettä säästävä Eco-toiminto.

Huipputarkka GROHE TurboStat termostaattitekniikka huolehtii tasaisesta veden lämpötilasta lisäten käyttömukavuutta ja pienentäen energiankulutusta. Termostaatissa myös GROHE CoolTouch®- ja Safe Stop-toiminto. Lämpötilarajoitin on asetettu 38 °C, jolloin myös perheen pienempien on turvallista käyttää termostaattia. Rajoittimen ansiosta termostaatista ei tule vahingossa liian kuumaa vettä. Saat tarvittaessa kuumempaa vettä, kun painat painikkeen alas ja käännät kahvasta. GROHE EcoJoy energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja energiakustannuksia. GROHE StarLight kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 20.0 x 39.0 x 7.8 cm