CELLO

CELLO CLASSIC KUULLOTE 9L PM3 SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500907091

EAN: 6414621021247

Cello Classic on liuotinohenteinen, hyytelömäinen ulkokäyttöön tarkoitettu kuullote, joka on helppo sivellä puun pintaan. Kuullote suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja auringon UV-säteilyltä parantaen kestävyyttä ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Cello Classic on liuotinohenteinen, hyytelömäinen ulkokäyttöön tarkoitettu kuullote, joka on helppo sivellä puun pintaan. Kuullote suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja auringon UV-säteilyltä parantaen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Kuullote imeytyy puun pintaan, suojaa sitä sään vaikutuksilta ja kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa. Ensikäsittelyn jälkeen kalvoa muodostamaton Cello Classic sopii uusille ja aikaisemmin kuultavalla puunsuoja-aineella käsitellyille puupinnoille, kuten hirsipinnoille, seiniin, oviin, ikkunanpuitteisiin, laitureihin ja aitoihin. Kuullotetta voi käyttää värittömänä, mutta paras suoja saavutetaan sävyttämällä, koska tällöin kuullote suojaa puupintaa myös UV-säteilyn harmaannuttavalta vaikutukselta. Cello Classic -kuullotteella käsitelty pinta on uudelleenkäsiteltävissä seuraavana päivänä.

Cello Classic -kuullote voidaan ja kannattaakin sävyttää kuultaviin sävyihin – tuotteen käyttöä sävyttämättömänä ei suositella, koska silloin se ei suojaa yhtä hyvin sään vaikutuksilta. Ohenteena ja työvälineiden pesuaineena käytetään lakkabensiiniä. Tuote ei sovellu kalvoa muodostavien puunsuoja-aineiden tai kuullotteiden päälle eikä kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin.

• väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin
• riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, hirsi 8–12 m²
• kuivumisaika 16 tuntia
• kuiva-ainepitoisuus: n. 18 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,8 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/f): 700 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 700 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä käsiteltävän puupinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.
Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly teräs- tai juuriharjalla tai teräskaapimella. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella. Anna pohjusteen kuivua 1 vrk. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti vedellä ja niiden anna kuivua.

KÄYTTÖ

Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Kuullotetta on sekoitettava myös käytön aikana. Levitä kuullote siveltimellä, harjalla tai ruiskulla. Kuullote sivellään tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Päätypuu käsitellään erityisen huolellisesti. Ruiskua käytettäessä pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vältä maalausta suorassa auringonpaisteessa.

Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 7,48 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Ohenne Liuotin
Käyttö Ulos